Az önce online işlemlere girince gördüm
![]()
Az önce online işlemlere girince gördüm
![]()
üyeliğimi iptal ettiren biri olarak gerçekten çok merak ediyorum, bu fahiş fiyatlara acaba bekledikleri kadar üye topladılarmı yoksa eksildimi. Birde zam yapmışlar)
2 paketi birleştir %50 zam yap vay bee, kanallar aynı kanallar
bunlar nasıl fiyatlar ben yemem SEN YE
Bir spor sever olarak 129 lira ney ya . Asgari ücretin 1600 lira olduğu ülkemizde bu fiyatı garibanlar nasıl ödesin. Geçen yıl iptal ettirdim iyiki iptal ettirmişim. Bein aldı fiyatları makul yapar diye bekledik. Beinde diğitürkten daha insafsız çıktı. düşün 50 liraya herkes izlesin sanki katarlıların paraya ihtiyacı var. (ihtiyaçları olsa Neymara dünyanın parasını verip almazlardı) O değilde besle kargayı oysun gözünü , zor zamanlarında en çok katarlıara yardım eden biziz. bize bir faydaları yok , Birde kazık atmaya çalışıyorlar.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
millet patır patır bunları bırakıyo. ne lig tv, ne d-smart, nede tivibu, nede diğer paketler. yeni trend artık iptv. 100 tlye 6 aylık iptv alıyo. 3000 kanal var. full paket hepsi var. göz göre görede ayda 127 tl verilmez ki. milleti keriz sanıyolar. ama millet artık uyandı agaaaa, yemiyouooo.
Bende 3 ay önce iptal ettirdim. BEİN firması maalesef şu anda müşteriye önem vermiyor. Yüksek ihtimal iki seneye kalmaz zarar açıklanıp borçlu halde devir edilir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ben iptal ettiriyorum nisanin ikisinde bitiyor
arkadaşlar...dijitürkün aşırı pahallıymış paketleri üstelik rtük korkusuyla şifreli kanalları dahil malesef sansürlü yayın yapıyolar...astra uydusundaki şifreli avrupa paketlerini paylaşım ve iptv özelllikli alıcı makinamla sky-deutschland,digital+espana,avusturya ve hollanda paketlerini sharing server sayesinde izlerim şahane yapımlar oynuyo üstelik sansürsüz gösterim sağlıyolar keyifle seyrediyom süpersat forum aboneleri...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Ben sezon basinsa IQ plus cihaz hediye 3 ay film paketi hediye 69 a almistim 12 ay taksitle 2 ay dondurmali sekilde
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri