REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Geçmişten Günümüze Ulaşan UFO Çizimleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Geçmişten Günümüze Ulaşan UFO Çizimleri

Geçmişten günümüze ulaşan bir çok mağara çiziminde dünya dışı varlıklar bulunmaktadır. Ayrıca çok ünlü ressamların yapmış olduğu tablolarda da Ufo ve dünya dışı varlıklar resmedilmiştir.
    Günümüzden binlerce yıl önce yapılan bu çizimlerde Ufolara neden yer verilmiştir ve neler anlatılmak istenilmiştir..
    Hazırlamış olduğum videoyu umarım severek beğenerek izlersiniz

Saygılarımla
    İlhan Berat Yılmam teşekkurler

[YOUTUBE]XRYbr7-WPBk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufolar benim hep küçüklüğümden beri ilgimi çekmiştir... uzayda yabnlız değiliz diyoruz ama henüz hiç bir uzaylı ile bire bir karşılaşmış insanoğlu duymadım hep ışıklar yada ışık kümeleri gördüğünü söyleyenler duydum... hepsi bu kadar gerisi hikaye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ufolar benim hep küçüklüğümden beri ilgimi çekmiştir... uzayda yabnlız değiliz diyoruz ama henüz hiç bir uzaylı ile bire bir karşılaşmış insanoğlu duymadım hep ışıklar yada ışık kümeleri gördüğünü söyleyenler duydum... hepsi bu kadar gerisi hikaye
    Ufo goren masum supersatli bir olamadik gitti dunya disi yasam ve ufolar benimde gozlemlerim ve merakimdadir hep

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ufolar bence gerçekten var ve karşılaşmamız büyük sorunlar getirecek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri