Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Geçmiþten Günümüze Ulaþan UFO Çizimleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Geçmiþten Günümüze Ulaþan UFO Çizimleri

Geçmiþten günümüze ulaþan bir çok maðara çiziminde dünya dýþý varlýklar bulunmaktadýr. Ayrýca çok ünlü ressamlarýn yapmýþ olduðu tablolarda da Ufo ve dünya dýþý varlýklar resmedilmiþtir.
    Günümüzden binlerce yýl önce yapýlan bu çizimlerde Ufolara neden yer verilmiþtir ve neler anlatýlmak istenilmiþtir..
    Hazýrlamýþ olduðum videoyu umarým severek beðenerek izlersiniz

Saygýlarýmla
    Ýlhan Berat Yýlmam teþekkurler

[YOUTUBE]XRYbr7-WPBk[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ufolar benim hep küçüklüðümden beri ilgimi çekmiþtir... uzayda yabnlýz deðiliz diyoruz ama henüz hiç bir uzaylý ile bire bir karþýlaþmýþ insanoðlu duymadým hep ýþýklar yada ýþýk kümeleri gördüðünü söyleyenler duydum... hepsi bu kadar gerisi hikaye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sensi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ufolar benim hep küçüklüðümden beri ilgimi çekmiþtir... uzayda yabnlýz deðiliz diyoruz ama henüz hiç bir uzaylý ile bire bir karþýlaþmýþ insanoðlu duymadým hep ýþýklar yada ýþýk kümeleri gördüðünü söyleyenler duydum... hepsi bu kadar gerisi hikaye
    Ufo goren masum supersatli bir olamadik gitti dunya disi yasam ve ufolar benimde gozlemlerim ve merakimdadir hep

SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ufolar bence gerçekten var ve karþýlaþmamýz büyük sorunlar getirecek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri