REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Uzaydan dönen astronotun boyu 9 santimetre uzadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uzaydan dönen astronotun boyu 9 santimetre uzadı

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) üç hafta geçiren Japon astronot yaklaşık 9 santimetre uzadığını açıkladı.

BBC’nin haberine göre, astronot Norişige Kanai, Twitter hesabından “Herkese günaydın. Önemli bir haberim var. Uzaya geldikten sonra değişimleri görmek için vücut ölçümlerimiz yapıldı ve bu sürede sanki bir bitki gibi yaklaşık 9 santimetre uzamışım.” mesajını paylaştı.

Kanai, “Haziranda Dünya’ya dönerken Soyuz uzay aracının koltuğuna sığıp sığmama konusunda endişeliyim.” ifadelerini kullandı.

Yerçekimsiz ortamda omurlar üzerinde baskı olmadığından insan omurgası genişleyip uzayabiliyor.

Kaynak: AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah allah çok garip acaba haber ne kadar doğru. haber şayet doğruysa, hazır durmuşken bende gitmek isterim, 1.66 boyumla iç memnun değilim. allahtan akıl var oda olmasaydı, vay halime. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah allah çok garip acaba haber ne kadar doğru. haber şayet doğruysa, hazır durmuşken bende gitmek isterim, 1.66 boyumla iç memnun değilim. allahtan akıl var oda olmasaydı, vay halime. saygılarımla aliharbiye.
    Uzayda vucud esnıyo abi kesin uzarsın mutlaka git uzaya sen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahhh ahh alan olsada gideyimde boy atayım barii.... valla şakayı bir yana bırak imkan olsa sırf boy için giderdim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memlekette nekadar köse varsa hepsini roketin içine koyup 2 aylığına uzaya yollamalı...dünyaya dönünce babaları dahi tanıyamaz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10.01.218 saat 20 de izlediğim haber kanalında kozmonot 9 santim diye yaptığı paylaşımından özür dileyip 2 santim uzadım ölçme hatası oldu diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayserli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10.01.218 saat 20 de izlediğim haber kanalında kozmonot 9 santim diye yaptığı paylaşımından özür dileyip 2 santim uzadım ölçme hatası oldu diyor.
    hADİ YA DÜZELTELİM O zaman konuyu 2 cm de iyi rakam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri