Bugüne kadar kablo tv kullanıyordum. Taşındığımız yerde yok. Böyle olunca uydu kullanma durumu kararlaştırıldı.

Gidip 50-100 tl bir uydu alıcısı alacaktım ki araştırdıkça kafam allak bullak oldu.

"h625 yayına geçilecek başkasını alma ilerde çalışmaz" dan tut, "şu cihaz sd de diyi hd de kötü" ya da tam tersi veya kanal geçişleri vs.

Türksattaki kanallar bana fazlasıyla yetiyor. Apartmanın çatısında 2 çanak varmış. biri türksat ama diğeri ne bilmiyorum açıkçası.

Televizyonum full hd ancak akıllı değil. Chromecast kullanıyorum yanında onu akıllı yapmak için.

1- Bana görüntü kalitesi sd de de hd de de iyi olan, kanal geçişleri iyi fiyat performans açısından uygun bir düz uydu alıcısı tavsiyesi verebilir misiniz? h625 olayı doğru mu bilmiyorum ancak ben h625 olarak 300 tl den aşağı ürün bulamadım ki bu benim kullanımım açısından şu an çok saçma bir bedel olur. Sizler gibi ip tv ya da başka olaylar açısından kullanmıyorum cihazı.

2- Ethernet ya da wifi girişi olan cihazlar var. onlardan alsam online film sitelerinden film sıkıntısız izleyebilir miyim kendi tarayıcıları vasıtası ile? Çok fazla yorum var. Kimi flash açmıyor kiminde o kodek yok kiminde şu var bu yok vs. Eğer öyle ise wifi ya da ethernet girişli bir cihaz almak benim chromecast'i devre dışı bırakacağından buna da yönelebilirim.

Televizyon kullanımımız belirttiğim gibi tr kanalları tlc vs. onun dışında haftada 2-3 belki 1-2 film izlerim internetten.

bana kafamı daha da allak bullak etmeden al arkadaş 150 tl şu cihaz vs diye tavsiyeniz olur muydu efem?
kendimi aselsanda staj yapıyor gibi hissetmeye başladım.