Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Şifre Kıran Recevierlar halen iş görüyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şifre Kıran Recevierlar halen iş görüyor mu?

Merhaba,

Son 1-2 aydır hobi amaçlı olarak uydulara merak sarmış durumdayım. Bu forum sayesinde de uydularla ilgili yeni özellikler öğreniyorum.Son olarak Powervu ile ilgili bişeyler duydum. Bir şifreleme türüymüş ve bir de bu ve benzer şifreleri kıran bazı recevierlar varmış. Next, Red Line, Dreambox, Atalanta vs.. uydu recevierları kırmaya uygun cihazlarmış. Ben de bunlardan bir tane almak için araştırmaya koyuldum. bir sitede taze bir konu gördüm. Üyenin biri iddaalı bir şekilde artık şifre kıran cihazların artık iş görmediğini, şifreleri krımadığını söylüyor.

Bu cihazlarda son durum nedir? Böyle bir durumda bu cihazları halen önerir misiniz?
    Konu Hikmet™ tarafından (24-12-2017 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başka forum adresi ve linkleri verilmesi kesinlikle yazaktır!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı behram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba,

Son 1-2 aydır hobi amaçlı olarak uydulara merak sarmış durumdayım. Bu forum sayesinde de uydularla ilgili yeni özellikler öğreniyorum.Son olarak Powervu ile ilgili bişeyler duydum. Bir şifreleme türüymüş ve bir de bu ve benzer şifreleri kıran bazı recevierlar varmış. Next, Red Line, Dreambox, Atalanta vs.. uydu recevierları kırmaya uygun cihazlarmış. Ben de bunlardan bir tane almak için araştırmaya koyuldum. bir sitede taze bir konu gördüm. Üyenin biri iddaalı bir şekilde artık şifre kıran cihazların artık iş görmediğini, şifreleri krımadığını söylüyor.

Bu cihazlarda son durum nedir? Böyle bir durumda bu cihazları halen önerir misiniz?
    bahsettiğiniz bu uydu alıcıları daha önce puplic olmuş şifreleri alıcının uygun bölümlerine girerek bahse konu kanalları izlemek mümkündür ancak public olmamış bir kanalın şifresini bulmak gibi bir özellikleri yoktur
    ancak bazı cihazların biss şifreli kanalları internete bağlı olmak kaydı ile bir server aracılığı ile public edebilmektedir bu cihazlar ali3611 ve üzeri işlemcili cihazlardır ancak ülkemizde resmi satışı yoktur daha çok orta doğu ülkelerinde satılmaktadır

ALI3511
    ALI3516
    ALI3521
    ALI3526
    GX6605
    GX6605S
    GX6606
    GX3200
    HI3796M
    HI3798M
    IS OK BISS AU
    Konu Hikmet™ tarafından (24-12-2017 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next machıne 3d tüm şifre işlerinde çok başarılı.bu cihaz geçen yıllarda yüksek fiyatlıydı.şu anda çok hesaplı satıyorlar sıfırını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgekaan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next machıne 3d tüm şifre işlerinde çok başarılı.bu cihaz geçen yıllarda yüksek fiyatlıydı.şu anda çok hesaplı satıyorlar sıfırını
    Şifre işlerinde başarılı derken elle *** girmeye gerek kalmadan uydu üzerindenmi internet üzerindenmi şifreleri indiriyor tüm şifreli yayınların şifresini bulabilşyormu peki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet üzerinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgekaan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    internet üzerinde
    Tüm şifreli kanalların şiftelerini indiriyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

power vu tandberg biss gibi..tabiki tüm derken neyi kastediyorsunuz bilemiyorum...........
    Konu bilgekaan tarafından (25-12-2017 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

power vu tandberg biss şifreleme sistemlerinin hepsini birden açabiliyormu bu cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı EFE-1975 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    power vu tandberg biss şifreleme sistemlerinin hepsini birden açabiliyormu bu cihaz
    Bahsettiğiniz şifrelerin yanında cihazın içinde ücretsiz server hizmeti de bulunmaktadır.Eğer internet sağlayabilirseniz cihaza tabi ki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bıs sıfre açma ozellıgı olanalar hala ıse yarıyo sadece ıdman tvde

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri