Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Uzaydan dönen astronotun boyu 9 santimetre uzadý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Uzaydan dönen astronotun boyu 9 santimetre uzadý

Uluslararasý Uzay Ýstasyonu’nda (UUÝ) üç hafta geçiren Japon astronot yaklaþýk 9 santimetre uzadýðýný açýkladý.

BBC’nin haberine göre, astronot Noriþige Kanai, Twitter hesabýndan “Herkese günaydýn. Önemli bir haberim var. Uzaya geldikten sonra deðiþimleri görmek için vücut ölçümlerimiz yapýldý ve bu sürede sanki bir bitki gibi yaklaþýk 9 santimetre uzamýþým.” mesajýný paylaþtý.

Kanai, “Haziranda Dünya’ya dönerken Soyuz uzay aracýnýn koltuðuna sýðýp sýðmama konusunda endiþeliyim.” ifadelerini kullandý.

Yerçekimsiz ortamda omurlar üzerinde baský olmadýðýndan insan omurgasý geniþleyip uzayabiliyor.

Kaynak: AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah allah çok garip acaba haber ne kadar doðru. haber þayet doðruysa, hazýr durmuþken bende gitmek isterim, 1.66 boyumla iç memnun deðilim. allahtan akýl var oda olmasaydý, vay halime. saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Allah allah çok garip acaba haber ne kadar doðru. haber þayet doðruysa, hazýr durmuþken bende gitmek isterim, 1.66 boyumla iç memnun deðilim. allahtan akýl var oda olmasaydý, vay halime. saygýlarýmla aliharbiye.
    Uzayda vucud esnýyo abi kesin uzarsýn mutlaka git uzaya sen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ahhh ahh alan olsada gideyimde boy atayým barii.... valla þakayý bir yana býrak imkan olsa sýrf boy için giderdim.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

memlekette nekadar köse varsa hepsini roketin içine koyup 2 aylýðýna uzaya yollamalý...dünyaya dönünce babalarý dahi tanýyamaz...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

10.01.218 saat 20 de izlediðim haber kanalýnda kozmonot 9 santim diye yaptýðý paylaþýmýndan özür dileyip 2 santim uzadým ölçme hatasý oldu diyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kayserli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    10.01.218 saat 20 de izlediðim haber kanalýnda kozmonot 9 santim diye yaptýðý paylaþýmýndan özür dileyip 2 santim uzadým ölçme hatasý oldu diyor.
    hADÝ YA DÜZELTELÝM O zaman konuyu 2 cm de iyi rakam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri