Merhaba forumdaþlarým benim bir sorum olcaktý.Redline Ts 5000 cý plus uydu alýcým var.Ýki sene önce aldým bu yýl Mart ayýnda Youcam Server bitiyor.Yenilediðim zaman CCAM server mi alayým yine Youcam Server mi alayým tekrar hangi daha saðlýklý olur. Bir diðer sorum ise biraz karýþýk ve uzun cihazýma baþka uydu alýcýlarýn yazýlýmý uyar mý redline diðer üst model yazýlým versiyonlarý örneðin 7500 gibi bir çok þey geliyor aklýma ama cihaza ciddi zarar veririm diye uðraþmýyorum.Kendim kamu görevlisi olduðum için çok fazla vakit bulamýyorum boþ zamanlarým da uðraþýyorum uydu cihazlarýna fazlaca hobim var elimdeki diðer cihazlara da denemek isityorum ama emu *** vs. olayý bitti artýk.Ýptv ile ilgilenmiyorum güvenim olmadýðý için xtream codes kullandým bir süre ama uydu gibi olmuyor server üzernden daha güvenli bence (sky italia 13 e) bu paketi nasýl izlerim iptv harici bunu öðrenmek istiyorum bir çok yol denedim ama çözüme ulaþamadým birden fazla yabancý kaynaklý forum sayfalarýnda araþtýrma yaptým ama doðru bilgiye ulaþamadým.Saygýlar sizinde kafanýzý þiþirdim kusura bakmayýn arkadaþlar inþallah güzel cevaplar veririsiniz...