Fabiano Eller Trabzonspor'a dönecek

Trabzonspor'un 2008'e kadar sözleşmeli futbolcusu olan Fabiano Eller için Brezilya basını, yeniden Türkiye'ye dönüp dönmeyeceğini tartışıyor...

Brezilya, Fabiano Eller'in Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceğini konuşuyor. Basın, Eller ile üst üste röportajlar yayınlayarak bu oyuncunun Türkiye'ye dönmemesini istiyor. Eller'e İtalya'dan Atalanta, İspanya'dan Levante ve Betis, Brezilya'dan ise Fluminense ve İnternacional takımlarının talip olduğu ifade edildi.

Futbolcu ise Brezilya'da yayın yapan Sporttv'ye yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın kendisini istemesi ve şans vermesi durumunda Türkiye'ye geleceğini soyledi. Eller, Trabzonspor'da istenmediğini ve yönetimin kendisini İnternacional takımına kiralık verdiğini hatırlatarak, "Beni istemeyen, beni anlamayan onlar. Şimdi tekrar geri dönmemi istiyorlarsa sorun çıkmaz, çünkü 2008 yılının temmuz ayına kadar sözleşmem var" dedi.

Brezilyalı futbolcu, 3 Ocak'ta Trabzon'da olacağını da sözlerine ekleyerek, menajerine talimat verdiğini ve Trabzonspor ile bir an önce masaya oturmasını istediğini söyledi.

Futbol Sayitoğlu'nun
Trabzonspor'da beklenen kritik yönetim kurulu toplantısı dün gece yapıldı. Nuri Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan teknik direktör Ziya Doğan, yönetim kurulu üyelerinin takımla ilgili sorularını yanıtladı ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Asbaşkan Haşim Sayit- oğlu, futbol takımının sorumluluğuna getirilirken yönetim Antalya kampına kadar yeni yapılanmanın hayata geçirilmesini kararlaştırdı.