REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
117 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Goldmaster 4000-9000-10000-50000-70000-80000 Serisine pc den *** yükleme ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki resmi incele. kolay gelsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekür ederim açıklamanız için ustalar ellerinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu txt dosyasını yükleyen arkadaş basarılı derken oldumu yani o softcam *** yazan yerdeki keyler komple eklendimi ve açdımı hangi paketlerde basarılı oldu bizi bi aydınlatırmısın bide o sotfcam dosyası txt olmamış ki yine regedit çeklinde o sadece adı txt olmuş adının txt olması yeterli oluyormu aydınlatırmısın bizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan arkadaşım paylaşımın ilgin alakan için teşekkürler sonuç ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bu sonuç ok demek ne oluyo yani yükledim keyler oldu demek evet de simdi yüklenen keylerden izlenebilen bişeyler varmı onuda söylermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zzafer039 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bu sonuç ok demek ne oluyo yani yükledim keyler oldu demek evet de simdi yüklenen keylerden izlenebilen bişeyler varmı onuda söylermisin
    arkadaşım konuyu açan sensin elinde cihaz varsa bi yükleme yap sonucun ne olduğunu yaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ustalar ne işe yarıyor onu anlamadım ben
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam çok iyi diyosunda seninde dediğin gibi konuyu ben açdım bilsem zaten sormazdım nasıl yapayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açtığın konuyu baştan aşağı incelersen yükleme talimatı ve softcamı verdiğimi görürsün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende verilmedi demiyorum zaten arkadasım şimdi nöbette olmamış olsam yapardım ben sonuçta ne işe yaradığını sordum bukadar uzatcak ne var bunda bu konuda bi malumatın var ki bukadar bilgi vermişsin bize çok tşekür ederiz ettikde zaten yüklendikden sonra bişeyleri izliyebiliyormuyuz şimdi yeni yazılımların olmadığı bi ortamda onu sorduk sadece yinede çok sağol ellerine sağlık

Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri