Ben HerŞeyİ Yaptim YÜklerken Yarida Kesİlİyor Yardiminizi Beklİyorum
Anla$ilan bizim guncel softcam i$i yatti, kimseden tik çikmadigina göre...
* * * * * * * * * * * ** * * * * *
Gelecegi olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel,
isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dilegiyle...
Herkesin bayramini ve yeni yilini kutluyorum.
Anla$ilan bizim guncel softcam i$i yatti, kimseden tik çikmadigina göre...
* * * * * * * * * * * ** * * * * *
emularda bitti herhalde baya bi zamandır ondan da olduk bayram geçdi yılbası geçdi bundan sonra neyliyim ne zaman tatil bulcazda izlicez
yatan bişi yok sadece işlerimin yoğunluğu ve bayram nedeni ile bakamıyorum zaten softcam yapsamda şu an fazla bir artısı yok. birde softcam hakkında öşöle bir bilgi veriyim 1mb lık cihazların soft camlarını inmcelerseniz kendinizde bazı şeyler yapabilirsiniz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ne yapabiliriz dostum kendimiz yeni yazılım olmadan softcamla tpslerimi açacaz polsatı mı hiçbirini yeni yazılım çıkmadan anlık *** değişikliklerine sürekli *** giricek değiliz ya beklicez bildiğim kadarıyla tr de de yazılamıyo bu yazılımlar dünyanın bi kösesinden birileri yazarsa bizlerde 3-5 gün daha izleriz ama emu olayı eskisi gibi değil eskiden aylarca seyrederdik bi yazılım yüklemeyle şimdi nerdeyse günde gidiyo yeni yazılım çıkmış diye duyana kadar gitti diye duyoruz ilerleyen günlerde hepden gitcek gibi istikbali parlak
bayram - yılbaşı derken herhangi bi ses yok tüm ümitler boşa çıktı ama ustalardan hala bi ses yok emu devri bitti herhalde
gm 9400 cı için güncel *** veya softcam-*** bilen varsa foruma gönderiversin...lütfeeen
yaaaa ya ben yanlış yerdeyim veya goldmaster next olmuşşşşşşşşşşşş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri