LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hala volkan arkadasımız sözde tfd programını inceleyıp burada paylaşacaktı...ama goruyorumkı kendı incelemış...ve yazılımları edıtleyıp duruyor....nerde kaldı paylaşma azmi....havan bol olsun volkan kardeş...
ANLADIN SEN ONU![]()
ben bu konuda günler önce yazdım arkadaşım bizleri korumak adına vermiyormuz aşşalara bakarsanız öyle dedi bende aynı konudan muzdaribim arkadaş kendi çözdü olayı biz programların adını bile öğrenedik bilgiler paylaşıldıkca çoğaları lafı eskidenmişşşşş
ama bunada şükür en azından hazırladıklarını bizlerle paylaşıyorlar onada şükür sağolsunlar ellerine sağlık.
Arkadaşlar volkan arkadaşımızın programı vermeme nedenini herkes anlayabilir tabii eğer farklı bir durum yoksa.. Volkan programı verse ipini koparan birşeyler yapacak, forumlara verecek ve insanların cihazlarının elinde kalmasını sağlayacak... Vermemesi her açıdan iyi.. Zaten güncel birşeyler olduğu zaman hemen paylaşılıyor... Gözünüz Süpersatforum'da olsun...
Mod arkadaşım insanlardan bişeyler saklanarak bişeylerden korunmaya kalkmakla çok iyi yapıyorsunuz ama o zaman demek oluyo ki siz vermiş olduğunuz yazılımlardan doğacak herhangi bi sorumluluğuda kabulleniyosunuz yanılıyormuyum sizin düşüncenize hak veriyorum dediğin gibi programlar deşifre olursa herkes bişeyler yapıp forumlara verir ama işde bu noktada siz modların site yöneticilerinin görevi başlamıyomu siteye kaynağı belli olmayan programların girişine mani olursunuz böyle şimdi yapmaya çalışdığınız bizleri koruma işi fevkalade yapılmış olur siz böyle yaparak pek çok yaratıcı arkadasın yazılım hakkında çalışmalar yapmasına engel olmuyormusunuz belki aramızda çok kabiliyetli arkadaşlar var harikalar yaratcaklar gelişmelere açık olalım kimse doğuşdan yazılım hakkında bilgi sahibi olarak doğmuyor çalışmalar yaparak öğreniliyor herşey.Yazılım hazırlayan arkadaş da kendine güveniyorsa kendi cihazında denesin herkes kendineden sorumlu sizde sitede verilecek olan emuların mensehi hakkında bilgi sahibi olarak verdiğinizde büyük problemlerin olcanı zanetmiyorum herkese iyi günler dilerim
bilgi paylaşıldıkca güzel diyorsunuz ama olayı bir şöyle düşünün arkadaş tfd programını bizimle paylaştı ve herkes birşeyler yapmaya başladı yeni bir bilgi elimize geldi (*** gibi) bu keyi tfd programı ile yazılımı editleyip 10 kişi yazılım verdi hangi yazılımı atacaksınız ve neye güvenerek atacaksınız. ya birileri bilerek veya bilmeyerek hata yaptıysa foruma güvenip yazılımı makinasına attıktan sonra cihazı elinde kalırsa ne olacak
arkadaşım işde orda site yöneticisi arkadaşlar mod arkadaşlar devreye giricek siteye herkesin yazılım eklemesini engellemek yada bi denetim mekanizması geliştirmek okadar zor olmasa gerek nasıl şimdi sitede isimlerinizin basında mod tekniker gibi yazılar varsa o zamanda yazılım eklicek olan vatandaşda da bazı kriterler konur demokrasilerde çareler tükemez ama böyle olmaz deyip kesip atmakla hep aynı kişilerin bişeyler yapmasını bekleriz çok fazla ilerleyebilicemizi zanetmiyorum aşalım biraz tabuları arkadaşım ya aynı yerlerde durarark nereye kadar gideriz olmaz deyip kesip atmak kolay belki çok becerikli bu konu hakkında zaman ayırarak araştırmalar yapıp faydalı olabilcek arkadaşalar var aramızda açalım önlerini olmaz demek kolay
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri