Usta cw de yeni keyler çıkmış şimdi bunları tek tek girmekdense pc den atsak bi softcam dosyası versen onu yüklsek varmı böyle bi dosya
Usta cw de yeni keyler çıkmış şimdi bunları tek tek girmekdense pc den atsak bi softcam dosyası versen onu yüklsek varmı böyle bi dosya
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
forumda denedi falan yazmışlarda o yüzden sordum
msn niz var mı volkan bey
Elİne SaĞlik Daha Denemedim Ama Bundan Sonra Kolay Olcak *** Girmesi Insallah.
Dostum öyle eskisi gibi *** gircek bir durum mu var eskidenmiş o aylar oldu nerdeyse hala tık yok arkadaş editleyip veriyo işde bizde izliyoruz öyle yani keyler açılan kanallar nerde geçti o devirler
eskiden srg falan *** girer izlerdik simdi onlarda durum nedir onlara *** girsek izlemiyiz acaba bi bilgisi olan varmı benim cihaz tam takır doğru dürüst bi kanal yok
eskiisi gibi kumadadan mı gircez yoksa pc den cihaza da atabilirmiyiz atabilir iste dosyayı nerden bulabilirz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri