Buldum tamam. :49:
Buldum tamam. :49:
Konu ugurkisa tarafından (06-01-2007 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Bu program sıkıştırılmış olan yazılımı açıyor ve size editleme imkanı suınuyor ancak esitledikten sonra yazılımı tekrar sıkıştrmanız gerekiyor bunuda aynı programla yapıyorsunuz. Editleme yaptıktan sonra eğer asm ye çevirdiğiniz yazılıma hex workshopta eklenti yapmak istiyorsanız ve yazılımın çalışmasını istiyorsanız iş bitiminde crc hesaplatmanızda fayda var. Daha sonrada geri tekrar tfd uzantısına dönüşecek şekilde ilk bahsettiğim programla sıkıştırıyorsunuz ve yazılımı cihazınıza yüklüyorsunuz.
arkadasım bu dediklerini hangi prgla yapıcaz prg izimleri neler sırasıyla bi yazarmısın çok zor evet biliyorumda merak ediyorum o yüklediğimiz emu dosylarının içi nasıl nelerden oluyo bi aydınlatırmısın bizi
arkadasım hiçbir prg kimsenin tekeli altında değil sen burda söylemedin diye o prg bulunmucak demek değil sen çok doğru düşünüyorsun abuk subuk bi oynamalar yapıp piyasaya yeni yazılım diye verirler miletin cihazları bozulur diye ama böyle oluncada biraz tuaf oluyo sen kendini koruyucu ilan etmişsin kendini bilen insanlar abuk sabuk yazılımlar yapıp kimseinin felaketine sebep olmak istemez bu konuda nasıl senin bişeyleri öğrenmeye denemye hakkın olduğu gibi herkesin bişeylere hakkı var ama yinede düşünceli davranışın için t
Konu Volkan tarafından (06-01-2007 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri