Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
34 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TürkNet Arkadaþýný Getir Kampanyasý Davet Kodu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý VATAN. Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Merhaba,

TurkNet arkadaþýný getirene ve getirdiði arkadaþýna bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür Ýletiþim tarifesini kullanýyorum. AKN'siz, gerçek sýnýrsýz, yüksek hýzlý internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüþmesi var tarifede. Ayda 64.99 TL. Baþka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadýðý için de kafam rahat, dilediðim zaman bir kuruþ ödemeden hizmetimi kapatma ya da baþka saðlayýcýya geçme özgürlüðüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eðer kabul edersen, bir ay bedavasý var sana. Ben de seni davet ettiðim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacaðým.

Baþka saðlayýcýya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini deðiþtirmen durumunda sana ceza çýkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayý karþýlýyor. Daha çok ceza çýkacaksa aþaðýdaki link'e týklayarak taahhüt bitiþ tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaþýnca sana haber veriyor. O zaman geçiþ yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ne yapman gerekiyor?

Aþaðýda seninle bir davet kodu ve baðlantý paylaþýyorum:

Davet kodu: PFK28MP62FWE

Baðlantý: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Hemen davet linkine týklayarak web üzerinden internet aboneliðini baþlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasýndan baþvuru butonuna týkladýktan sonra açýlan sayfadaki forma seninle yukarýda paylaþtýðým davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüþerek bu iþi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralý TurkNet çaðrý merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarýdaki davet kodunu paylaþ. Bu kadar basit. Ýndirimli internetini sana çýkan ilk faturalarýn ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksýn.
    Peki sayýn vatan rumuzlu arkadaþ bu operatöre geçip memnun olmayan arkadaþlar eski operatörlerindeki avantajlarýný kaybedecekler o kiþilere önerileriniz var mý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu34 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Peki sayýn vatan rumuzlu arkadaþ bu operatöre geçip memnun olmayan arkadaþlar eski operatörlerindeki avantajlarýný kaybedecekler o kiþilere önerileriniz var mý?
    Geçip geçmemek tamamen sizlere kalmýþ bir durum. Bende Türktelekom hattýmý býrakýp Türknet e geçiþ yaptým Türk telekomda 16 Mbit tarifem varken 10 Mbit hýz ve Steam de CS Go oynamak haramdý. Yüksek pingden dolayý hiçbirþey yapamýyordum. Türknete geçtim paketim 16 mbitti ve 17 Mbit net hýz alýyordum ve çok rahat cs go oynadým. Þimdi Türknet VDSL2 ye geçtim 35 Mbit hýz olan pakete 2 hafta önce 39 MBÝT hýz çýktý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu34 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sn. uydu34 Mevcut oparatöründeki tarife, fiyat ve hizmetten memnun olan hiç kimse ne turknet'e nede baþka bir oparatöre geçiþ yapmak istemez zaten, dolayýsý ile turknette tahahüt olmamasýda bir avantaj bu durumda.

Örneðin; süperonline kullanýyorsunuz ve dsmart nete taþýdýnýz (24_ay tahahüt ile) hattýnýzý, ve memnun kalmadýnýz! Tahahütünüz olduðu için 24ay boyunca katlanmak zorundasýnýz, yada cayma bedeli ödemek zorundasýnýz! turknet ve netspeed'de tahahüt olmadýðýndan dolayý memnun kalmasanýz dahi iptal etme þansýnýz her an mümkün.

Btk'ya göre 2019'da akn tamamen kalkacak, o tarihe kadar hiçbir oparatöre tahahüt vermemek en iyisi zira o tarihte rekabet artacaðýndan daha iyi seçenekler çýkabilir karþýmýza.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELÝK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROÝD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri