REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: www.giveawayoftheday.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Forumda arama yapmadan konu açmayınız.ARAMA MOTORU ne işe yarayacak acaba merak ediyorum

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hergün ücretsiz bir program ve oyun

Yahoo tarafından desteklenen bir kampanya ile her gün internet kullanıcılarına bir adet oyun veya bir adet değişik program veriliyor. Yasal olan bu program veya oyunu 24 saat içinde indirip kullanabileceksiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Resimli olarak anlatım

Bugün GARDEN FLOWERS 3D SCREENSAVER veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar ben bunun aktivasyonunu yapamadım yapabilen var mı anahtar diyor da orda tıklayacak bir anahtar göremedim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya arkadaşlar ben bunun aktivasyonunu yapamadım yapabilen var mı anahtar diyor da orda tıklayacak bir anahtar göremedim?
    Dosyayı rar dan çıkardıktan sonra dosyaya çift tıkla. Dosya açılacak ve orada anahtarı göreceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dosyayı rar dan çıkardıktan sonra dosyaya çift tıkla. Dosya açılacak ve orada anahtarı göreceksin
    Usta anahtarı tıkladım zaten o zaman nette yeni bir sayfa açılıyor o sayfada başka bir yerleri tıklayacakmıyız ben açılan sayfada anahtar aramıştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta anahtarı tıkladım zaten o zaman nette yeni bir sayfa açılıyor o sayfada başka bir yerleri tıklayacakmıyız ben açılan sayfada anahtar aramıştım.
    Tıkladığım zaman açılan sayfa aktivasyonun olduğını gösterir. Sonra programı kur ve çalıştır. Oyun ekran koruyucusunu indirdiysen aktivasyonu demekki oldu yalnız kuracaksın. Verilen bazı oyunlar kurulmuş oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler Kemal Turan usta ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün aşağıda görülen programı ücretsiz veriyor. Aktivasyonunuz için 17 saatiniz var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Web tasarımı ile ilgilenenler için bedava program

Aktivasyon için 22 saatiniz var. İlgilenenler ilk mesajı okusunlar

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri