Üstadım ben seneler evvel İstanbul dan Yalovanın Çınarcık ilçesine taşındım.İst. kalabalığı trafik,hava kirliliği nüfus yoğunluğu stres vs...Buranın nüfusa da aşa yukarı 35-40 bin civarı (yaz mevsimi hariç) Hemen hemen senin yaşadığın sorunları burada yaşadım.üstelik küçük yer olduğu için çoğu insan bir birini tanıyor malum..... 10 tl 20 tl nin veresiyesi olurmu? burada oluyordu işte ! Ben 13 yaşımda (Baba mesleği) olduğu için Grundig (Topçular) fabrikasında stajer çırak olarak olarak başladım bu işe .25 26 yaşlarım da Suadiye Profilo elektronik yekili servisliği yaptım.(senelerce)..Anlatmış olduğun haksızlığı hep yaşadım seminerlerde dile getirdik aradan seneler geçti değişen hiç bir şey yok... eline tornavida alan bu işi yapmaya çalışıyor ne ne yazık ki. Esnaf ve Sanatkarlar odasın da bu tartışıldı..Hiç bir şey değişmedi yani diyeceği işin zor moralini bozmak gibi olmasın ama İnşallah bu işin bir çıkar yolu bulunur ..Hem okuyup hem çalıştık yıllarca fakat Alın terimizin hakkını alamadık Arkadaş Amca Dayı vasıtasıyla ustalık belgesi alanı gördüm ben..Adam direnç okumayı bilmiyordu düşün...