@hüseyin kardeşim benim dükkan sağımda ve solumda olanlar biri benim gibi 1000 dolar diğeri ise 1500 dolar ödüyor. ben iş yeri sahibinin hem yakın akrabası hemde 35 yıllık kiracısıyım, çocukları benim dükkan önünde büyüdğü benim diğer kiracılardan farkım para olduğunda ver. peşin para varsa ver yoksada sonra ver sorun yok. ben onlar gibi nasıl çalışayım hüseyin kardeşim. bana hem elektrik hemde internet lazım. iş yeri olmadan olmuyor yaa... bugün bana bir müşteri geldi tv formatı yeniden kurulum 3 çanak montajı sök tak. dayzek kablorı yapılacak türksat avrupa montajı 75 lira fiat verdim 50 lira dedi bana tonla iş vardı. ben gidip yapmadım 75 lirada kaldım. adam illede 50 lira dedi başkada demedi hem benden gidiş geliş 20 km uzaklıkta. gidip adamın işini yapmadım. herkes çalıştırmak için bedava işçi arıyor. yaşımda az değil 52 oldu. artık hiç bir şey kaldıramıyorum inan bana hüseyin kardeşim buradaki sosyal kültürden yaşamında bıktım usandım. gına geldi vallahi. bağ-kura 150 lira borcum var sağlık güvencem yok. iş yok iş varsada hiç kimse para vermek istemiyor. arızaya gidiyorum kablo çürümüş. dayzek LNB eski değişmesi gerek. müşteriye ne dersen evet demiyor. beni eve çağırıyorlar ne kadar masraf gider diyor sonrada. bana tamam kalsın ben seni sonra ararım diyor. gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. şu kaçak çalışanlar işimizi baltalayanlar. en çok onları yanıyorum. hakları olmayan çoluk çocuğumuzun ekmeyini kısmetini yiyorlar. ne yapmalıyım bilmiyorum. çocuklarımda büyüdü para olmadan ne ev nede iş yeri dönmüyor. ne yapacam bilmiyorum.
Yer imleri