Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dolar ve Euro malesef durduralamiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sahi yaa hüseyinciğim ne oldu sana öğle. sen iktidarı çok benimsiyordun. neyse seni yargılamıyorum. ama malesef senin gibi iktidara aldanan bir sürü arkadaş var. allah yardımcımız olsun. önce yazmamakla tereddüt ettim, ama kısmen fikrimi yazmak istiyorum inşallah suç sayılmaz. ülkemizin şu anda bulunduğu durumun tek sebebi iktidarın yanlış politikası ve iktidarın ta kendisi. yazıklar olsun. teessüf ederim. yazık değilmi bu insanlara bu vatandaşlara. zaten vatandaş kimin umurundaki. çalış didin hükümete para öde.
    arkadaşım aliharbiye dün desteklediğim bugün destegimi çekip eleştirdiğimi beyan ettiğim bir partinin özellikle sosyal ve ekonomik politikalarının sonucu ülkenin bir çıkmaza girdiği ayan beyan görülmesine rahmen sen destekliyordun beyeniyordun demene üzülüyorum....güzel ve iyi şeyler yaptığı için bu ülkede kimler desteklemediki..dün kolkala oldukları ile bugun kırmızı bülten ile aratıyorlar...aratsınlar..iktidar ile çıkar ilişkisi için destek verenler ile memlekette iyi işler oluyor diye destek verenleri karıştırmayalım...çalışıp güzel işler yapsalar yine oyumu veririm fakat bunlardan çok çok uzaklar...erbakan ecevit özal ülke siyasetine damga vurmuş siyasetçiler...dönem dönem başarılarıda vardır fakat bu liderleri biteren çevreleri akrabaları bakanları bürokratları veya danışmanları olmuştur.bugünde yaşanan tamda budur...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalışıp güzel işler yapsalar yine oyumu veririm fakat bunlardan çok çok uzaklar..
    hüseyin arkadaşım seni kıracak bir şey yazmadım. ve seni eleştirmedimde. kimi desteklersen destekle saygı duyarım. ama her şeyden önce milleti temsil edecek olan kişinin görevini harfiyen yerine getirmesi ve yapmasıdır. eminim sende benim gibi düşünmektesin. önemli olan en güzel kelimeyi sen zaten yazmışsın. bak ne güzel diyorsun....... çalışıp güzel işler yapsalar yine oyumu veririm fakat bunlardan çok çok uzaklar.......iktidarda kim olursa olsun onun asıl görevi vatanı devleti hükümeti ve vatandaşı korumaktır. iyi şeyler yapana bende oyumu düşünmeden basarım. zaten önemli olan asil olup herkesi düşünmektir. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri