Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ben böyle vergi düzenegi görmedim sağdan soldan duyumlarla değil birebir kendi yasadıgım ve cevremde gördügüm vergi durumları öyle böyle değil

-sıfır araclardan alınan %45 ötv % 18 kdv vergiler =%63 50 bin tl degerinde olan bir araba 80 -85 bine geliyor

-her ay cep telinden alınan vergiler- telsiz kullanımı ücreti

-ssk ve bagkur primleri su anda en düşük bagkur primi 600 tl civarında daire kira parası öder gibi her ay karsımıza cıkıyor

-elektrikten alınan dagıtıcı şirketi koruyan kaçak kullanım bedeli ve trt bandrolu

-her geçtigimiz yoldan alınan fahiş hgs ulasım bedelleri

-meyve suları soda ve benzeri seylere uygulanan en son ötv zamları

-dolar ve euroya baglı beyaz esya ve elektronik esyaların ötv ve kdv oranları

-12 ayda b ir yapılan mtv zammı ve buna eklenen ötv zammı

saymakla bitmiyor yazacaktım shura kadar moralimiz bozulur diye yazmıyorum

Sevgili arkadaşım çok güzel detayla yazmışsın eline sağlık. ben bunlara her zaman yazıyorum. çalış hükümete öde. hükümet ne yapıyor?... ben onuda yazıyım. senin sadece nefes alıp vermeni sağlıyor. geleceğin için çoluk çocukların için yaşlılığın için kenara 1 para koyamasın çalış vergi teberrum vs vs öde diyor. ben hakkımı helal etmiyorum. her faturada çabası kazıklar var. her şey astronomik ve değerinde çok fazla. saygılarımla aliharbiye.