Su saat itibariyle dolar 4.78 euro 5.63 bunun onune gecilmesi gerekiyo yoksa secimden sonra kim gelirse gelsin bittigimizin resmi olacak sanirim
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Su saat itibariyle dolar 4.78 euro 5.63 bunun onune gecilmesi gerekiyo yoksa secimden sonra kim gelirse gelsin bittigimizin resmi olacak sanirim
Su an dolar 4.89
Allah sonumuzu hayýr etsin durumumuz hiç iç açýcý deðil maalesef.
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Çok fazla siyasete girmek istemiyorum ama mudale edin kimse seçimi beklemesin bence bu dolar ve euroyu bir þekilde durdurmak için illa oymu gerekiyor onu anlamýyorum benim kacýrdýgým bir nokta mý var acaba
a habere ne desem bilmiyorum tamam taraflýsýn iktidar kanalýsýn da bizmi yanlýþ göruyoruz herþeyi turk lirasý tarihi rekor kýrýyormuþ ya ramazan ayýndayýz bari ekranlarý böyle þeylerle donaltýp halký kandýrmayýn ya hepimiz muslumanýz diyoruz musluma muslumaný aldatýrmý
gidiþat malesef hiç iyi deðil. daha durun seçimden sonra olacaklar akýllara durgunluk verecek. bir sürü insan aç sefil kalacak. bir çok insan dükkan iþyeri kapatacak. iþsizlik. yokluk. açlýk. sefalet. hýrsýzlýk. dolar ve euro fýrlamaya devam ediyor. allah sonumuzu hayýr eylesin durum çok çok kötü ve vahim. bir çok insandan bu gidiþattan çok memnun, hiç bir þey olmamýþ gibi yaþamýna devam ediyor.
LEBEN ?
24 hazirana kadar isterim ortam dahada beter olsun,çünki bunlar baþka türlü gitmez...zaten seçimlerin1,5 yýl öne alýnma sebebide ekonominin giderek krize gitmesiydi...iþinden aþýndan kazancýndan memnun olan vermeye devam etsin...
CÝMBOMLU
Mevzu vatansa gerisi tefarruattýr. Dolar ve Euronun yükseliþi hayra alamet deðil, ülke ekonomisi batýk zor günlerin bizi beklediðine iþarettir. Onun için A partisi B partisi önemli deðil önemli olan ülkemizin zor durumlara düþmemesidir. Unutmayalým 2001 krizini insanlarýmýzýn ekmek almaya parasý dahi kalmamýþtý. Allah yar ve yardýmcýmýz olsun.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Sahi yaa hüseyinciðim ne oldu sana öðle. sen iktidarý çok benimsiyordun. neyse seni yargýlamýyorum. ama malesef senin gibi iktidara aldanan bir sürü arkadaþ var. allah yardýmcýmýz olsun. önce yazmamakla tereddüt ettim, ama kýsmen fikrimi yazmak istiyorum inþallah suç sayýlmaz. ülkemizin þu anda bulunduðu durumun tek sebebi iktidarýn yanlýþ politikasý ve iktidarýn ta kendisi. yazýklar olsun. teessüf ederim. yazýk deðilmi bu insanlara bu vatandaþlara. zaten vatandaþ kimin umurundaki. çalýþ didin hükümete para öde.
LEBEN ?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri