FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ALİ KOÇ CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ALİ KOÇ CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
16092 oy.....vay,vay vay...
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Tarihi.anlardan.biri ali.koc.baskan.fener.sampiyon mu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun
şan ve şerefiyle bırakıp takdir görmek varken çok fena madara oldu aziz..!
milleti ya da camiaları herşeye rağmen yönetirim mantığından kurtulmak lazım.
ister kulüp başkanı ol,ister siyasetçi..!
Kişiler zamanı geldimi bırakmayı bilmeli fenerbahçeye çok büyük hizmetleri oıldu bunu kabul etmek lazım ama seyirci seni istemiyorsa buna rağmen durmanın bir anlamı yoktu .. genç bir başkan hırslı ve azimli ekibi işi bilen birileri umuyorum fenerbahçeye güzellik ve kardeşlik getirir hayırlı olsun gerçekten KOÇ GİBİ BİR BAŞKAN ALİ KOÇ![]()
Türk Futboluna ve Fenerbahce camiasına hayırlı olsun...
Şimdi Aziz Yıldırımın Değerli Başkan Olduğu Veya Olmadığı Anlaşılacak
Yeni baskanimiz Fenerbahceye hayirli ugurlu olsun. Ezici bir ustunlukle seçildi Ali Koç keske sayin Aziz Yildirim seçime girmeyip yerine biraksaydi Fenerbahçe tarihindebir ilki yapmis olacakti bu kadar ezici bir hizimetle seçimi kaybetmesi sanina yakismadi dogrusu. Yaptigi butun hizmetler için tesekurler ama zamaninda birakmasini da bileceksin
Camiamıza hayırlı uğurlu olması nı diliyorum. Sevgisiz, nefret dolu ve huzursuz bir ortamdan uzaklaşmamızı sağlar diye bekliyorum. Türk futboluna sevgi ve saygı tohumları ekecektir. Yaptığı konuşmalardaki asalet FENERBAHÇE mize de faydalı olacaktır. Daha güzel günler gelecek, hem camiamıza hem de Türk futboluna. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri