REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Seyrettiğiniz Uydular Ve Önerileriniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tohr olmassa 23,5 astrada fena sayılmaz rselturk...tavsiye ederim...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o uyduyu bir türlü aparatla aldıramadım 19.2 sabit astra canagında sinyalleri düşükmü nedir anlamadım direk oraya odaklanınca sinyal geliyor aparatla gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[/I]
    Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler dost.İki anteni de ayarlarım..Evin konumundan dolayı (W) batı uydularını ayarlamak çok zor oluyor.Yeni bir seçenek olması çok iyi oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [/I]

Teşekkürler dost.İki anteni de ayarlarım..Evin konumundan dolayı (W) batı uydularını ayarlamak çok zor oluyor.Yeni bir seçenek olması çok iyi oldu..
    ayarlaması kolay...paylaşım ile kople açık gibi...ayrıca alipaşa çarşısı gibi ne ararsan var...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar ,hocam bende 19'2 var ,23,5 değişsem dahamı iyi olur.19'2 da pekte serverle açan kanal kalmadı gibi,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar ,hocam bende 19'2 var ,23,5 değişsem dahamı iyi olur.19'2 da pekte serverle açan kanal kalmadı gibi,
    19.2'de canal frence paket harici diğer kanalların hepsi paylaşımda açık..23.5 tamamı diyebilirim açık.tercih senin gokbel kardeş...bence 19.2 hiç elleme,bir aparat ve elembi ile 23.5 ayarlaman..gayet basit...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

19.2'de canal frence paket harici diğer kanalların hepsi paylaşımda açık..23.5 tamamı diyebilirim açık.tercih senin gokbel kardeş...bence 19.2 hiç elleme,bir aparat ve elembi ile 23.5 ayarlaman..gayet basit...
    23 derece aparatla aldiramadik bir turlu resim varmi usta sizde aparatla cekilmis merkez 19.2 olacak sekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    23 derece aparatla aldiramadik bir turlu resim varmi usta sizde aparatla cekilmis merkez 19.2 olacak sekilde
    merkez 19.2 ise soluna(önden çanağa bakıldığında) bir veya iki parmak uzağına bir elembi koyacaksın...23.5 elembiyi öncelikle(aparatsız)avucuna alarak yer tespiti yap sonra aparata sabitle...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler,aynı çanakta 13 de var on derece açı ile alır sanırsam. eskiden 1_5_13 vardı,çekiyordu thor la siriusu iptal edip 19'2 yaptım .yaptırmışken 42 ye azerspace ile 5b ilave edeyim .altı uyduyu dayzege nasıl bağlarım bilmiyorum ,neyse uyducular bilir.tekrar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler,aynı çanakta 13 de var on derece açı ile alır sanırsam. eskiden 1_5_13 vardı,çekiyordu thor la siriusu iptal edip 19'2 yaptım .yaptırmışken 42 ye azerspace ile 5b ilave edeyim .altı uyduyu dayzege nasıl bağlarım bilmiyorum ,neyse uyducular bilir.tekrar teşekkürler
    ben bunu kullanıyorum...tavsiye ederim...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CİMBOMLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri