Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: digitürk film ve dizi kanallarýndaki memnuniyetiniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo digitürk film ve dizi kanallarýndaki memnuniyetiniz

arkadaþlar...digitürk aboneleri özellikle film ve dizi kanallarýndaki memnuniyet derecenizi merak ettim yapýmlarýn kalitesi ve yeniliði açýsýndan düþüncelerinizi alayým süpersat...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý maviþehirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar...digitürk aboneleri özellikle film ve dizi kanallarýndaki memnuniyet derecenizi merak ettim yapýmlarýn kalitesi ve yeniliði açýsýndan düþüncelerinizi alayým süpersat...
    Valla ben dt deki filmleri cok fazla seyretmedim action ve stars kanalinda rocky gelecege donusleri izledim dublajlari cok iyiydi ama genel.olarak tivibusecizle daha iyi ben 2 ay dondurdum devam etmeyecem kesinlikle

SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým...editör...ülkemizdeki rtük lisanslý tv kanallarýnda sansür devam ettikçe gösterilen diziler ve filimler kesintiye uðradýkça bence yapýmlarý yabancý kanallardan seyretmeye devam derim zira astra 1 kr uydusuna takýlmayý sürdürüyom...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri