arkadaþlar...digitürk aboneleri özellikle film ve dizi kanallarýndaki memnuniyet derecenizi merak ettim yapýmlarýn kalitesi ve yeniliði açýsýndan düþüncelerinizi alayým süpersat...![]()

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar...digitürk aboneleri özellikle film ve dizi kanallarýndaki memnuniyet derecenizi merak ettim yapýmlarýn kalitesi ve yeniliði açýsýndan düþüncelerinizi alayým süpersat...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Valla ben dt deki filmleri cok fazla seyretmedim action ve stars kanalinda rocky gelecege donusleri izledim dublajlari cok iyiydi ama genel.olarak tivibusecizle daha iyi ben 2 ay dondurdum devam etmeyecem kesinlikle
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
arkadaþým...editör...ülkemizdeki rtük lisanslý tv kanallarýnda sansür devam ettikçe gösterilen diziler ve filimler kesintiye uðradýkça bence yapýmlarý yabancý kanallardan seyretmeye devam derim zira astra 1 kr uydusuna takýlmayý sürdürüyom...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)