Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Dolar'dan tarihi rekor! 4,98'i gördü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dolar'dan tarihi rekor! 4,98'i gördü

Son dakika: Dolar'dan tarihi rekor! 4,98'i gördü

Gece saatlerinde dolar ve euro tarihi rekorunu yeniledi. Saat gece 00:35 itibariyle ABD dolarý 4,98'e Euro'da 5,82 badýna yükseldi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÝNÞALLAH Ýner Biran Önce

Kullanýcý Bilgi Menüsü

indiremezler. o cüret yok. ahh ahhhh ben olsam varya.... nasýl yönetirdim. neler neler yapardým.. 100 dolar 50 lira. sabitlenecek. orda kal diyecen ilgilenmeyecen kalacak. yaþam zorunluðuna lazým olan gýdalar cuzi bir fiata satýlacak. þimdilik bunlara þükür. allah bizi yarýnlardan korusun. çok zor ve kötü günler bekliyor bizleri.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ekonomi inatlaþmayla,mahalle kabadayýsý üsluplarýyla,zorlama ve dayatmalarla yönetilmez ve de düzeltilemez.enflasyon düþürülmeden,faizler düþsün diye slogan atmakla faizler düþmez.örnek verecek olursak yýllýk enflasyon %16 ya çýkmýþ.faizleri %16 nýn altýna düþürebilir misin..? düþüremezsin.düþürürsen,geri zekalý olmayan hiçbir sermaye sahibi parasýný bankaya yatýrmaz..!bankalar mevduat bulamazsa ekonominin ruhuna birlikte fatiha okuruz..! bu kadar açýk ve basit.bu gidiþ iyi bir gidiþ deðil..! emniyet kemeri olanlar bence þimdiden taksýnlar..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    indiremezler. o cüret yok. ahh ahhhh ben olsam varya.... nasýl yönetirdim. neler neler yapardým.. 100 dolar 50 lira. sabitlenecek. orda kal diyecen ilgilenmeyecen kalacak. yaþam zorunluðuna lazým olan gýdalar cuzi bir fiata satýlacak. þimdilik bunlara þükür. allah bizi yarýnlardan korusun. çok zor ve kötü günler bekliyor bizleri.
    hocam güzel yazmýþsýn ama yazdýklarýn ekonomi bilimiyle hiç baðdaþmýyor.nedenlerine gelince:
    1- 1 dolar 50 kuruþa sabitlenirse tl deðerli olacaðý için kimse ihracat yapmak istemez,dolar da ucuz olacaðý için ithalat atom bombasý gibi patlar.bunun sonucunda muazzam bir dýþ ticaret açýðý oluþur.yani ekonomi týrtlar.
    2- yaþam için zorunlu gýdalarý devlet üretmiyor. yani patatesi,soðaný,eti,doðal gazý,mazotu,benzini.....v.s devlet üretmiyor.onun için bunlarýn fiyatýný devlet belirleyemez ve de cüzi bir fiyata satamaz.
    ama bizi zor ve kötü günler bekliyor görüþüne sonuna kadar katýlýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üzülerek söylüyorum bunlar daha iyi günlerimiz.Ýnþallah ben yanýlýrým da güzel günler bizi bekler.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu zihniyet ve kafa ile devam istikrar … dolar daha çook yükselir bunlar daha iyi günler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dün dolar inecek dedi bugün 4.82 oldu...seçimden öncede dolar düþücek dedi manyak birþekilde çýkmýþtý...yaa tamam kimseyi dinlemiyorda dolarla ilgili her konuþtuðunda çýktýðýnýdamý görmüyor bu muhterem....yoksa dolarý varda veya birileri pahalý elinden çýkarsýn diyemi yapýyor bunlarý...diyede aklýma þeytanca fikirler gelmiyor deyil...insanlarý panoroyak yaptý bu ademoðlu arkadaþ....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu daha iyi günlerimiz sanýyorum temennimiz iyiye doðru gider aksi halde kaybeden türk milleti olacaktýr her iþi ehline vermek en akýlcý iþ olur fýrýncý ekmek yapar ... inþaat ustasý ev..þöfor taþýt sürer plot uçak sen bu görevleri FIRINCIYA uçak pilotu ol dersen ... þöfore sen ev yap ...UÇAK PÝLOTUNA sende hamur yoður ekmek yap denirse iþler sarpa sarar herþey alt üst olur bence ekenominin baþýna ALÝ BABACAN yada KEMAL DERVÝÞ gibi iþin uzmaný kiþiler geçmeli yoksa hergün cebimizdeki para kaybolup gidecek allah yardýmcýmýz olsun

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri