Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Fenerbahçe-Lausaanne Sport Hazırlık Karşılaşması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    120 lik anten ile anca sinyal alabildim.spikersiz maç yayını.
    Uydu:Eutelsat 10E

spikersiz olması iyi, hot bird ve astra 19 da da bu şekilde maç yayınları var feed değil normal kanalda sadece seyircinni sesi oluyor güzel oluyor , 120 lik anten motorlu parabol mü ? hangi ildesiniz ? bende de 1,50 motorlu var ,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 150 cm motorlu parabol çanak ile kırklarelinden rahatlıkla sinyal alıyorum
    maç başladıktan sonra türksatı tarattım feed bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    spikersiz olması iyi, hot bird ve astra 19 da da bu şekilde maç yayınları var feed değil normal kanalda sadece seyircinni sesi oluyor güzel oluyor , 120 lik anten motorlu parabol mü ? hangi ildesiniz ? bende de 1,50 motorlu var ,
    120 lik sabit ofset anten nasre hocam.Sakarya'dan alıyorum sinyali.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    120 ile iyi almışsın sinyali bu uyduda bazı tp ler çok zayıf
    bu tp de güçlü değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    120 ile iyi almışsın sinyali bu uyduda bazı tp ler çok zayıf
    bu tp de güçlü değil
    satfinder ile %68 aldım.kablo biraz uzun dayzekde var biraz sinyal kaybım var seyrederken.dedğin gibi nasre hocam tp zayıf nokta sinyal alınıyor 1 milimde bile sıfır çekiyor tp.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

120 lik ofset anteni bu uyduya mı sabitleyip kullanıyorsunuz ? sanırım yanına aparat la 13 ve diğer yakın uyduları eklemişnizdir ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    120 lik ofset anteni bu uyduya mı sabitleyip kullanıyorsunuz ? sanırım yanına aparat la 13 ve diğer yakın uyduları eklemişnizdir ?
    120 lik anteni sabit bir yerde kullanmıyorum 10E ve 4.8E uydularında feed yayınlar için kullanıyorum.diğer uydular için sabit kullandığım antenlerim mevcut.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri