Arkadaşlar merhaba hergün izlediğiniz ve yorumlarını yaptığınız filmleri bu başlık altında toplayalım. tavsiye edermisiniz ve ya etmezmisiniz gibi sonuçları yazarak diğer forum arkdaşlarının faydalanmasını sağlıyalım.
Teşekkürler , İyi forumlar
![]()
Arkadaşlar merhaba hergün izlediğiniz ve yorumlarını yaptığınız filmleri bu başlık altında toplayalım. tavsiye edermisiniz ve ya etmezmisiniz gibi sonuçları yazarak diğer forum arkdaşlarının faydalanmasını sağlıyalım.
Teşekkürler , İyi forumlar
![]()
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Yapımı : 2001 - ABD
Tür : Komedi
Süre: 93 Dak.
Yönetmen : Jesse Dylan
Oyuncular : Method Man, Redman, Obba Babatundé, Mike Epps, Anna Maria Horsford
Senaryo : Dustin Abraham
Yapımcı : Danny DeVito, Stacey Sher
Süper Ot Film Konusu
İki yakın arkadaş, kullandıkları bir tür uyuşturucu sayesinde zekalarını geçici olarak yükseltmeyi başarırlar. Bu otun etkisindeyken gösterdikleri performans sonucu Harvard üniversitesine girerler. Ancak otun etkileri kaybolduktan sonra düşük zeka seviyeleriyle başbaşa kalırlar..
İzleyici olarak yorumum.
Filmi dün gece izledim , komedi tarzı fakat beklediğim komediyi göremedim. İçilen otlardan dolayı film +18 yaş grubuna hitap ediyor. Kendi görüşüm olarak 10 üzerinde 6 notunu veriyorum. Vakit geçirmek için izlenebilir ama aman aman izlenecek bir film değil.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Vizyon Tarihi: 4 Kasım 2011
Yapımı : 2011 - ABD
Tür : Aksiyon , Komedi , Suç
Süre: 105 Dak.
Yönetmen : Brett Ratner
Oyuncular : Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Téa Leoni, Matthew Broderick
Senaryo : Jeff Nathanson, Russell Gewirtz, Rawson Marshall Thurber, Leslie Dixon, Noah Baumbach, Adam Cooper, Bill Collage, Ted Griffin
Yapımcı : Eddie Murphy, Brian Grazer
Kule Soygunu Film Konusu
Lüks bir Central Park konutundaki işçiler, teras katındaki milyonerin kendi emeklilik paralarını çaldığını keşfettiklerinde, en büyük intikamı planlarlar: Adamın kendilerinden çaldığını geri almak için yapılacak bir soygun.
Queens’in yerlisi Josh Covacs (Stiller), New York kentinin en lüks ve en iyi korunan konutlarından birini 10 yıldan uzun süredir yönetmektedir. Onun dikkatli gözlerinden hiçbir şey kaçmaz. Josh’un binasının en tepesindeki en gösterişli dairede yatırımcılarından iki milyar dolar çaldıktan sonra yakalanan Wall Street devi Arthur Shaw (Alan Alda) ev hapsindedir. Aldatılanlar arasındaki en zorlu kişiler kim midir? Maaşlarını Arthur’a emanet eden kule çalışanları.
Josh’un ekibi Arthur’un bu mükemmel suçtan paçayı yırtmasından sadece birkaç gün önce neredeyse imkansız olan şeyi planlaması için sağlam dolandırıcı Slide (Murphy)’a başvurur. Amaçları Arthur’un korunaklı dairesinde saklandığına emin oldukları şeyi çalmak. Bu acemi soyguncular amatör olsalar da binayı herkesten iyi biliyorlardır. Binayı yıllardır korudukları ama bunu fark etmedikleri ortaya çıkar.
İzleyici yorumum:
Ailece izlenecek keyifli bir komedi herkesin izlemesini tavsiye ederim.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2017
Yapımı : 2017 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Fantastik , Macera
Süre: 121 Dak.
Yönetmen : Zack Snyder
Oyuncular : Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher
Senaryo : Chris Terrio, Bill Finger
Yapımcı : Charles Roven, Deborah Snyder
Diğer Adı : Justice League of America, Adalet Birliği: Bölüm 1
Justice League: Adalet Birliği Film Konusu
DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan Justice League, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır? Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getiren film.
İzleyici yorumum:
Film ilk çıktığında kasım ayında sinemada izlemiştim. Benim gibi bilim kurgu meraklısı iseniz şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Süpermene yapılan haksızlıktan dolayı süpermen hayranı olabilirsiniz. 2 ci. Bölümün vizyona girmesini 4 gözle bekliyorum.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Yapımı : 2004 - Çin , Hong Kong
Tür : Aksiyon , Komedi , Suç
Süre: 99 Dak.
Yönetmen : Stephen Chow
Oyuncular : Stephen Chow, Yu Xing, Wah Yuen, Shengyi Huang, Qiu Yuen
Senaryo : Stephen Chow, Xin Huo, Chan Man Keung, Tsang Kan Cheong, Kan-cheung Tsang
Yapımcı : Stephen Chow, Po Chu Chui
Kung Fu Sokağı Film Konusu:
1930'larda Çin değişik bir havadadır. Balta Çetesi tüm zengin mahallerini kontrol altına almıştır. Sadece fakir ve kıyıda köşede kalmış mahallelere dokunmamaktadırlar. Sing, Balta Çetesi'ne katılmak isteyen, ama bunun için pek bir şey beceremeyen biridir. Bir nevi döneminin kaybedenidir. Bir gün arkadaşıyla haraç kesmek için bir fakir mahalleye gidip kendilerini Balta Çetesi gibi tanıtırlar, ama baltayı taşa vururlar. Balta Çetesi de onlardan kısa bir süre sonra mahalleye gelir.
İzleyici yorumum:
Filmi Cuma 24.02.2018 tarihinde izledim. Güzel fantastik - komedi türünde bir kung fu filmi, biraz uçuk kaçık olmuş ama genede Ailecek izlemenizi tavsiye ederim.
Konu TEKNİSYEN101 tarafından (24-02-2018 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Vizyon tarihi 6 Ekim 2017 (2s 44dk)
Yönetmen Denis Villeneuve
Oyuncular: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto devamı
Tür Bilimkurgu, Gerilim
Ülke ABD
Özet ve Detaylar
Bir devam filmi olan Blade Runner 2049'da ilk filmdeki hikayenin üzerinden geçen 30 yıl sonrası anlatılmaktadır. Los Angeles Polis Departmanı'nda görev yapan Memur K, toplum yaşamını kaosa sokacak olan ve uzun zamandır saklı kalan bir sırrı açığa çıkartır. Bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı Rick Deckard'ı bulup ondan bazı sorularına yanıt alması şarttır.
Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford'un boy göstereceği filmin kadrosunda Jared Leto, Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James ve Dave Bautista'yı bulunduran devam halkasının yönetmenliğini Denis Villeneuve üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Hampton Fancher ve Michael Green imzası var.
İzleyici yorumum :
Beklediğim bilim kurguyu bulamadım. Konu çok ağır işlenmiş. Basit bir konu inanılmaz sıkıcı dialoglar ve ruhunuzu basacak derecede karanlık çekimler.
Filmin son 20 dk da Harrison Ford göründü o bile konuyu toparlayamadı. Kendi yorumum olarak başarısız bir yapım olmuş
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Vizyon tarihi 27 Mart 2009 (1s 53dk)
Yönetmen Jean-François Richet
Oyuncular: Vincent Cassel, Cécile de France, Gérard Depardieu
Tür Biyografik , Polisiye, Dram
Ülke Fransa, Kanada, İtalya
Konusu:
Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris’in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı. Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı… Onun hayatı sinema tarihinde ilk kez olarak tutkulu bir projeyle beyazperdeye getiriliyor. Aynı anda hem bir gerilim filmi, hem de biyografi çalışması olan projenin çekimlerinde tarihi gerçeklere olabildiğince sadık kalındı. Mesrine’den bir süper kahraman yaratmak gibi bir amacı olmayan filmde, en karanlık yönleri de dahil olmak üzere bir karakter portresi çizildi.
İzleyici yorumum:
İzlenecek en güzel gangster flimlerinden bir tanesi, kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Yönetmen: Alex Proyas
Oyuncular: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Brenton Thwaites
Senaryo: Matt Sazama
Yapım Yılı: 2016
Tür: Fantastik, Macera
Özet ve Detaylar
Set, karanlığın acımazsız tanrısı, Mısır tahtını devralır. Barışçıl ve varlıklı olan imparatorluğu yıkar, kargaşa ve çatışmaların içine düşürür. Birkaç cesur isyancı Set’in karşısındadır. Sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilen genç bir hırsız, Set’i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus’tan yardımını ister. Bu olağanüstü aksiyon-macera filminde, insanoğlunun hayatta kalmak için aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlü kahramana olan Bek’e bel bağlamasını konu alınıyor.
Yönetmenliğinde Kehanet ve Ben Robot filmleriyle tanınan yönetmen Alex Proyas uzun bir aradan sonra beyaz perdeye geri dönüyor. Nikolaj Coster Waldau, Brenton Thwaites, Gerard Butler, Courtney Eaton ile Geoffrey Rush gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin seneryosu Matt Sazama, Burk Sharpless tarafından yazıldı.
Film bu tür meraklılar için orta seviye bir film. Tavsiye ederim
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAYAL EDEBİLDİĞİN SÜRECE GERÇEKSİN..
Orijinal İsmi: Ready Player One
Başlat Ready Player One Yönetmen : Steven Spielberg
Tür :Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera
Vizyon Tarihi :30 Mart 2018
Yapımı : 2018 - ABD
Süre : 140dk
Film Konusu:
Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...
Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.
İzleyici Yorumum:
Filmi 10.07.2018 tarihinde izledim. Film çok akıcı ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Yakın gelecekte, insanların sanal gerçekliğin tutsağı oldukları ve realiteyi tecrübe etmekten yoksun kaldıkları bir dönemde, yalnızlığı tecrübe etmiş bir kimsenin piyasaya sürdüğü bir oyunun görevlerini yapmaya çalışan sanal oyuncuların gözünden takip ettiğimiz bu filmde, gelmiş geçmiş en büyük yönetmenin bizlere yaşattığı kâh görsel şölenlerle, kâh da geçmişe yapılan göndermelerle dolu, fevkaladenin fevkinde bir film. Ailecek izleyebileceğiniz ,herkese her yaşa uygun bir film tavsiye ederim.
Konu TEKNİSYEN101 tarafından (14-07-2018 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Avengers: Sonsuzluk Savaşı
Vizyon tarihi 27 Nisan 2018 (2s 36dk)
Yönetmen Joe Russo, Anthony Russo
Oyuncular: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo devamı
Tür Macera, Aksiyon
Ülke ABD
Konusu:
Avengers: Sonsuzluk Savaşı, dünyanın gördüğü en büyük tehdite karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehli***e girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımız elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır...
İzleyici Yorumum:
Benim gibi bu tür filimleri seviyorsanız müthiş olmuş.2.5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım ve izlemeye doyamadım. Görsellik ve aksiyon çok iyi.karakterleri bir arada görmek enfes bir duygu ,kısacası tekrar tekrar izlenecek bir film. Devam filminin de bir an önce gelmesini bekliyorum. Ailenizle birlikte gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri