REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: 45 yıldır neden kimse Ay’a ayak basmadı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...editörün işittiği söylenti sahiden gerçekmi yawu uzaylılar insanlara aya kesinlikle gelmeyinmi demişler zira bence inandırıcı değil nasıl böyle bişey olabilir daha henüz uzaylıların evrende var olup olmadıklarından emin değiliz sadece allah bilir...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar...editörün işittiği söylenti sahiden gerçekmi yawu uzaylılar insanlara aya kesinlikle gelmeyinmi demişler zira bence inandırıcı değil nasıl böyle bişey olabilir daha henüz uzaylıların evrende var olup olmadıklarından emin değiliz sadece allah bilir...
    Aynen herşeyi allah bilir zaten söylenti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok eskiden bende sizler gibi düşünüyordum. dünyada bizlerden yani insanlarda başka canlıların olmadığını düşünüyordum. ama bir belgesel vardı herhanlde yanlış hatırlamıyorsam editör arkadaşım tavsiye etmişti bana. izledim. ve dünyada bizden başka uzaylılarında ufolarında olduklarını ıspatlıyordu o belgesel. yanii demek istediğim dünyalılara uzaylılar ay'a çıkmayın demiş olabilirler. belkide aralarında anlaşma bile yapmış olabilirler. neler olup bittiyini tam olarak bilmiyorum. bildiyimiz tek şey ay'da atmosfer olmadığı geceleri çok soğuk. gündüzleri ise çok sıcak. ve yaşam yok. ama inanın arkadaşlar dünyada bizlerden başkalarıda var. bilginize arz ederim saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzaylıları bilmem,ama bizim kendilerine dünyayı dar ettiklerimiz "Şimdi de bizi burada rahatsız etmeyin!"demişler...Biz kendilerini kara toprağın altına gömdük derken meğer onlar uzaydan bize nanik yapıyorlarmış..
    Kim mi bunlar? Adolf Hitler,Joseph Stalin,Mussolini,Franko,Salazar..."Bizden olanlara kapımız açık.Bizim gibiler her zaman gelebilir.Ama bilim adına diyerek kimse izinsiz giremez!" demişler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzaydaki Uydu Çogunluğundan Dolayı Aralarından Geçmiyormuş

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri