Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arasý

Konu: 45 yýldýr neden kimse Ay’a ayak basmadý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...editörün iþittiði söylenti sahiden gerçekmi yawu uzaylýlar insanlara aya kesinlikle gelmeyinmi demiþler zira bence inandýrýcý deðil nasýl böyle biþey olabilir daha henüz uzaylýlarýn evrende var olup olmadýklarýndan emin deðiliz sadece allah bilir...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý maviþehirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar...editörün iþittiði söylenti sahiden gerçekmi yawu uzaylýlar insanlara aya kesinlikle gelmeyinmi demiþler zira bence inandýrýcý deðil nasýl böyle biþey olabilir daha henüz uzaylýlarýn evrende var olup olmadýklarýndan emin deðiliz sadece allah bilir...
    Aynen herþeyi allah bilir zaten söylenti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok eskiden bende sizler gibi düþünüyordum. dünyada bizlerden yani insanlarda baþka canlýlarýn olmadýðýný düþünüyordum. ama bir belgesel vardý herhanlde yanlýþ hatýrlamýyorsam editör arkadaþým tavsiye etmiþti bana. izledim. ve dünyada bizden baþka uzaylýlarýnda ufolarýnda olduklarýný ýspatlýyordu o belgesel. yanii demek istediðim dünyalýlara uzaylýlar ay'a çýkmayýn demiþ olabilirler. belkide aralarýnda anlaþma bile yapmýþ olabilirler. neler olup bittiyini tam olarak bilmiyorum. bildiyimiz tek þey ay'da atmosfer olmadýðý geceleri çok soðuk. gündüzleri ise çok sýcak. ve yaþam yok. ama inanýn arkadaþlar dünyada bizlerden baþkalarýda var. bilginize arz ederim saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uzaylýlarý bilmem,ama bizim kendilerine dünyayý dar ettiklerimiz "Þimdi de bizi burada rahatsýz etmeyin!"demiþler...Biz kendilerini kara topraðýn altýna gömdük derken meðer onlar uzaydan bize nanik yapýyorlarmýþ..
    Kim mi bunlar? Adolf Hitler,Joseph Stalin,Mussolini,Franko,Salazar..."Bizden olanlara kapýmýz açýk.Bizim gibiler her zaman gelebilir.Ama bilim adýna diyerek kimse izinsiz giremez!" demiþler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uzaydaki Uydu Çogunluðundan Dolayý Aralarýndan Geçmiyormuþ

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri