Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bedelli askerlik Çıktı 25 Yaş+28 gün askerlik + 15 bin TL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Bedelli askerlik Çıktı 25 Yaş+28 gün askerlik + 15 bin TL

"AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ilk açıklamayı yapmıştı. 25 yaş, 15 bin lira bedel ve 25 günlük askerlik süresi öngörülüyor denmişti.

Son aldığımız bilgi, bir yandan da AK Parti grubunda ilgili milli savunma bakanlığıyla çalışmalar sürüyordu. Yapılan son değerlendirmeler sonucunda 25 günlük askerlik eğitim süresinin yasa teklifinde 28 gün olarak yer alacak. Askerlik süresinin 25'ten 28'e çıkması söz konusu olacak. Torba yasada bu şekilde yer alacak.

Bedelli askerlikte tarih 31 Aralık 1993. Bu tarih ve öncesinde doğanlar bedelli askerlikten faydalanabilecekler. Çok büyük olasılıkla bugün olmazsa yarın sabah erken saatlerde torba tasarının Meclis Başkanlığı'na sunulmasını bekliyoruz."

Kaynak:CNN Türk Muhabiri Murat Pazarbaşı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15 bini ödeyen yeşil elbiseler içinde birton askerlik pozuyla askerlik yaptım deyip caka fiyaka satıp namus borcumu ödedim diyecek....15 bini bulamayan alt ve ota tabaka çocuklarıda işit'in pkk'nın fetö'nün akasında koşarken can verip rejimin bekçiliğini yapsınlar......sizin adaletinizi seveyim...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    15 bini ödeyen yeşil elbiseler içinde birton askerlik pozuyla askerlik yaptım deyip caka fiyaka satıp namus borcumu ödedim diyecek....15 bini bulamayan alt ve ota tabaka çocuklarıda işit'in pkk'nın fetö'nün akasında koşarken can verip rejimin bekçiliğini yapsınlar......sizin adaletinizi seveyim...
    Adaletin bu mu dünya!...Gel de Selda Bağcanı anımsama!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parası Olana Sıkıntı Yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya öğle, paran varsa derdin yok. paran yoksa. mazlumsun. dünya parası olana güzel.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani nerde kaldı namus borcu vatan borcu savsatası...hani peygamber ocağıdı...birine 28 gün diğerine 365 gün...biri peygamber ocağında diğeri çay ocağında gün sayıyor...bu saçmalığa her boka maydonoz olan görsel basından sivil meslek kuruluşlarından tık yok..çok tuhaf bir ülkede yaşıyoruz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SLM NEDEN YAZILIM İNDİREMİYORUM YARDIM LÜTFEN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hani nerde kaldı namus borcu vatan borcu savsatası...hani peygamber ocağıdı...birine 28 gün diğerine 365 gün...biri peygamber ocağında diğeri çay ocağında gün sayıyor...bu saçmalığa her boka maydonoz olan görsel basından sivil meslek kuruluşlarından tık yok..çok tuhaf bir ülkede yaşıyoruz...
    Hüseyin dost çok çok haklısın:Ama tepki gösterenlerin halkın önüne çıkmaması ve söylenenleri duymaması için araya Türkiye bouyutundaTek kişilik demokrasi perdesi çekiliyor...Yandaş medya da olanca gücüyle salvoya başlayınca bizde sanıyoruz ki,bu toplum tepkisiznono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Bizimde hayellerimiz vardı. bizimde bakmakla yükümlü olduğumuz ailemiz vardı. bizimde çalıştığımız işimiz vardı. Amma vakti gelince her şeyi geride bırakarak vatan borcumuzu 18 ay aslanlar gibi yerine getirdik. hiçte pişman değilim. Bu ülke ayakta duruyorsa bu bilinçle yaşayan insanlarımız sayesinde ayakta duruyor.

Yemen türküsü de tam bunun için yazılmış.

kara çadır is’mi tutar
    martin tüfek pas mı tutar
    ağlayanım anam bacım
    elin kızı yas mı tutar

yemen yolu çamurdandır
    karavanam bakırdandır
    zenginimiz bedel verir
    askerimiz fakirdendir

tarlalarda biter kamış
    uzar gider vermez yemiş
    sol yemende can verenler
    biri memet biri memiş..

CAPSLER

Konu TEKNİSYEN101 tarafından (21-07-2018 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri