Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: CBC Sport 2018-2019 Sezonu Yayınlayacağı Ligler & Maç Yayın Programları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ttbarracuda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    skytech st 19200 mini uydu alıcısı var idman tv yi açıyor biss ile cbc kanalını bir türlü açamadım ke yleri doğru yazmama rağmen açmıyor.
    CBC Biss kullanmıyor Dcw kullanıyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CBC Biss kullanmıyor Dcw kullanıyor malesef
    Ben biss menüsüne yazıyordum bir deneyeyim bakalım. Dcw menüsü de var cihazda.
    Not: oldu
    Konu ttbarracuda tarafından (29-08-2018 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ttbarracuda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben biss menüsüne yazıyordum bir deneyeyim bakalım. Dcw menüsü de var cihazda.
    Not: oldu
    next 10000 de internetten guncelleme vardır softcam k ey gibi ben k ey girmeidim direk machina 3 d yi guncelle dedim direk kodlar aktif oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuyu cbc sport konusunda birleştirdim iki konuda aynı bu şekil tek konuda devam edersek ham maç bilgileri hemde aynı kodları ikikez vermemiş oluruz sorular cevaplar havada kalıyor o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Machina serilerinde softcam internetten güncelleyin kodlar aktif oluyor bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Machina serilerinde softcam internetten güncelleyin kodlar aktif oluyor bilginize.
    merhaba, eski model next 2000HDTV cihazda ne yapmam gerekir ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba, eski model next 2000HDTV cihazda ne yapmam gerekir ?
    hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. siteden cihazınıza uygun softcamı indirin yükleyin acacakmı guncel softcamları veriyor genelde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. siteden cihazınıza uygun softcamı indirin yükleyin acacakmı guncel softcamları veriyor genelde

Merhaba, next 2000HD TV eski model verdiğiniz linke bakacaktım ama açılmadı acaba sayfa geçici olarak mı hizmet vermiyor veya farklı bir site var mı next 2000HD TV model için güncel softcam veya next 2000HD TV da softcama nasıl eklerim bısss anahtarları sofcamı USb ile atabilirim fakat softcama ekleyerek oluyor ise öyle denerim ama anahtarların yazılma şekli nasıl olacak ? teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba, next 2000HD TV eski model verdiğiniz linke bakacaktım ama açılmadı acaba sayfa geçici olarak mı hizmet vermiyor veya farklı bir site var mı next 2000HD TV model için güncel softcam veya next 2000HD TV da softcama nasıl eklerim bısss anahtarları sofcamı USb ile atabilirim fakat softcama ekleyerek oluyor ise öyle denerim ama anahtarların yazılma şekli nasıl olacak ? teşekkürler
    Şu an sayfa acık tekrar deneyin isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. usb indirin direk yükleyin bakalım ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karabağ – Sheriff Tiraspol , UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Play Off maçı 30.08.2018 perşembe günü

Saat 20.00 da CBC Sport Azerbaycan HD kanalından yayınlanacak

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri