CBC SPORT Hafta Sonu Maç Yayın Programı (14-15-16-17 Eylül)
![]()
Merhaba, next 2000HD TV eski model verdiğiniz linke bakacaktım ama açılmadı acaba sayfa geçici olarak mı hizmet vermiyor veya farklı bir site var mı next 2000HD TV model için güncel softcam veya next 2000HD TV da softcama nasıl eklerim bısss anahtarları sofcamı USb ile atabilirim fakat softcama ekleyerek oluyor ise öyle denerim ama anahtarların yazılma şekli nasıl olacak ? teşekkürler
cbc sport kanalını açmak çok basit öncelikle bıss şifre sistemi kullanan bir kanal buluyorsunuz kanal ve uydu farketmez (türksat-astra-hotbird-azerspace) örneğin medeniyet tvyi şeçtik medeniyet tv ile cbcsport kanalını arka arkaya kayıt ediyoruz her iki kanalada aynı biss şifresini (1313131313131313) giriyoruz kayıt edip çıkıyoruz sonra medeniyet tv kanalını açıyoruz üstünde 3 saniye bekleyip hemen cbcsport kanalına geçiyoruz kanal açılıyor bu yöntemle redline magbox mersat hometech vestel ve vestel üretimi dahili tvlerin tümünde ve arçelik dahili tvde bu kanal açıldı birebir test ettim bunu yapalı epey oldu bir daha kapanmadı sizde bi deneyin derim.
cbs spor hiç bir ticari kaygı duymadan yayınlayamadıgı macları idman tv ye verecekmiş, bilginize ark........
CBC SPORT Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi Maç Yayın Programı (18-20 Eylül 2018)
Barcelona – PSV maçı
UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 17 Eylül Salı günü CBC Sport Azerbaycan, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:55
Sporting Lisbon – Karabağ maçı
Sporting Lisbon – Karabağ, UEFA Avrupa Ligi maçı 19 Eylül Perşembe günü CBC Sport Azerbaycan, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00
Merhaba, sayfa bir türlü açılmıyor evde laptop ve masa üstü iki bilgisayar var ikisinde de denedim açılmadı dns Google dns kullanıyordum dns otomatiğe aldım yine açılmadı anlamadım neden açılmıyor sizde açılıyor ise next2000HDTV model için güncel softcam varsa buraya ekleme imkanınız olur mu ? teşekkürler
evet burası temiz bir yer saga sola reklam olmadan siteyi kirletmeden paylaşıma devam..tşk..![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri