CBC SPORT Maç Yayın Programı (31 Ağustos-01-02 Eylül 2018)
![]()
Teşekkur: 0
cbc sport kanalını açmak çok basit öncelikle bıss şifre sistemi kullanan bir kanal buluyorsunuz kanal ve uydu farketmez (türksat-astra-hotbird-azerspace) örneğin medeniyet tvyi şeçtik medeniyet tv ile cbcsport kanalını arka arkaya kayıt ediyoruz her iki kanalada aynı biss şifresini (1313131313131313) giriyoruz kayıt edip çıkıyoruz sonra medeniyet tv kanalını açıyoruz üstünde 3 saniye bekleyip hemen cbcsport kanalına geçiyoruz kanal açılıyor bu yöntemle redline magbox mersat hometech vestel ve vestel üretimi dahili tvlerin tümünde ve arçelik dahili tvde bu kanal açıldı birebir test ettim bunu yapalı epey oldu bir daha kapanmadı sizde bi deneyin derim.
Kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık söylediğiniz gibi vestel dahili uydu alıcılı tvde ayarladım cbc sport kanalının şifresi açıldı 5 saniye sonra görüntü donma yaptı tekrar kanal değişip cbc sport kanalına geldi no video uyarısı çıktı ekranda bidaha görüntü gelmedi maçı izleyemedim idman tv aztv yede biss şifrelerini girdim bu kanallara geldiğim zaman tv kendiliğinden kapanıp geri açılıyor bu olay 2 veya 3 kez tekrarlıyor sonra idman tvde görüntü geliyor tv nin kapanıp açılması neden acaba benim tv vestel 82 ekran ful hd sorun ne acaba yardımcı olursanız çok memnun kalırım
Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
cbs spor hiç bir ticari kaygı duymadan yayınlayamadıgı macları idman tv ye verecekmiş, bilginize ark........
CBC SPORT Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi Maç Yayın Programı (18-20 Eylül 2018)
Barcelona – PSV maçı
UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 17 Eylül Salı günü CBC Sport Azerbaycan, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:55
Sporting Lisbon – Karabağ maçı
Sporting Lisbon – Karabağ, UEFA Avrupa Ligi maçı 19 Eylül Perşembe günü CBC Sport Azerbaycan, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00
evet burası temiz bir yer saga sola reklam olmadan siteyi kirletmeden paylaşıma devam..tşk..![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri