REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: CBC Sport 2018-2019 Sezonu Yayınlayacağı Ligler & Maç Yayın Programları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CBC SPORT Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi Maç Yayın Programı (19-20 Eylül 2018)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vestellerde sadece ,,21,kanala şifre girebilirsin sende kaç kanala bis gir din bi bak,, ben bu akşam izledim cbs yide idmanıda düzelmesse tv deki bütün bisleri sil yeniden gir ama ,21 gecmesin şöyle diyelimki idmanda var ,cbs var trt de var atv var bunların hepsi ,21 geçti ise tv kapanıp acar bilgine medeniyet ve cbs şöyle olsun numara24 medeniyet cbs,25 bu örnek yani arka arkaya tetikleme yapması için geçişleri çok çabuk yapmalısın, saygı selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş ilgin için teşekkürler idman cbc sport medeniyet ve az tv ye bis girdim toplam 4 kanalda biss girili 21 idman 22 aztv cbc 23 te medeniyetten 24 sırada bu şekilde akşam denedim 5 saniyeliğine cbc sport acıldı sonra dondu. No video yazısı çıkıyor anlayamadım biss girdiğim kanalların üzerine geldiğimde tv 2,,3 kez kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor
    Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre7878 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş ilgin için teşekkürler idman cbc sport medeniyet ve az tv ye bis girdim toplam 4 kanalda biss girili 21 idman 22 aztv cbc 23 te medeniyetten 24 sırada bu şekilde akşam denedim 5 saniyeliğine cbc sport acıldı sonra dondu. No video yazısı çıkıyor anlayamadım biss girdiğim kanalların üzerine geldiğimde tv 2,,3 kez kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor
    Dostum bu mesajından anladığım kadarıyla kanalları yanlış sıralamışsın. Medeniyet TV'yi CBC Sporttan sonraki kanala almışsın. Medeniyet'i CBC'den hemen önceki kanala almalısın. Ben Medeniyet'te 2-3 saniye bekliyorum sonra CBC'ye geçiyorum. sıkıntısız maçları sonuna kadar izledim. Üstelik kullandığım tv 2012 yılından kalma, şartlara göre eski bir BEKO TV.
    Şunu dene;
    1. kanala İdman TV.
    2. kanala Medeniyet TV
    3. kanala CBC sportu al.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı behram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum bu mesajından anladığım kadarıyla kanalları yanlış sıralamışsın. Medeniyet TV'yi CBC Sporttan sonraki kanala almışsın. Medeniyet'i CBC'den hemen önceki kanala almalısın. Ben Medeniyet'te 2-3 saniye bekliyorum sonra CBC'ye geçiyorum. sıkıntısız maçları sonuna kadar izledim. Üstelik kullandığım tv 2012 yılından kalma, şartlara göre eski bir BEKO TV.
    Şunu dene;
    1. kanala İdman TV.
    2. kanala Medeniyet TV
    3. kanala CBC sportu al.
    Kardeş ne farkeder ki ha 1234567 diye yukarı çıkmışsın ha 7654321 diye aşağı inmiştir önemli olan kanaldan kanala medeniyetten cbc sport ta geçiş yapmak değilmi yalnışmı düşünüyorum yinede ilgin alakan için teşekkür ederim bu haftaki maçlarda denerim kardeş peki bu. Medeniyet TV idman tv cbc sport kanalını açtığımda televizyon kendiliğinden kapanıp geri açılıyor sebebi ne acaba
    Konu emre7878 tarafından (28-09-2018 Saat 05:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşamki bjk maçında dediklerinizi uyguladım medeniyet tv ***lerini girdim medeniyet tvyi geldiğimde siyah ekran cıktı ekrandada şifreli kanal yazısı vardı 5 saniye bekleyip cbcsport kanalına geçtim yayın acıldı 5 saniye sonra tekrar dondu no video yazısı çıktı tekrar medeniyet tvyi açtığımda budefa şifreli kanal yazısı çıkmadı görüntüsüde geldi tekrar cbcsport kanalına döndüm no video yazısı çıktı Türksat kanalları arasında dolaşıp tekrar medeniyet tvyi açtığımda ekranda yine şifreli kanal yazısı cıktı cbcsport kanalına geçiş yaptım 5 saniye açıldı yine dondu no video yazısı çıktı çözemedim gitti bu olayı frekansı 11135. 11134 olarak denedim yinede olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre7878 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akşamki bjk maçında dediklerinizi uyguladım medeniyet tv ***lerini girdim medeniyet tvyi geldiğimde siyah ekran cıktı ekrandada şifreli kanal yazısı vardı 5 saniye bekleyip cbcsport kanalına geçtim yayın acıldı 5 saniye sonra tekrar dondu no video yazısı çıktı tekrar medeniyet tvyi açtığımda budefa şifreli kanal yazısı çıkmadı görüntüsüde geldi tekrar cbcsport kanalına döndüm no video yazısı çıktı Türksat kanalları arasında dolaşıp tekrar medeniyet tvyi açtığımda ekranda yine şifreli kanal yazısı cıktı cbcsport kanalına geçiş yaptım 5 saniye açıldı yine dondu no video yazısı çıktı çözemedim gitti bu olayı frekansı 11135. 11134 olarak denedim yinede olmadı
    Kanal dcw kod menusu kullanıyor ondan kaynaklanıyor malesef bendeki next machina 3d var onda öle sorun yok istedigim zaman acıyorum tak acılıyor cbc sport

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanal dcw kod menusu kullanıyor ondan kaynaklanıyor malesef bendeki next machina 3d var onda öle sorun yok istedigim zaman acıyorum tak acılıyor cbc sport
    Kardeş malesef bizim vestel dahili uydu alıcılı tvde sadece b,i,s,s k,e,y girişi var dcw K,e,y girişi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş malesef bizim vestel dahili uydu alıcılı tvde sadece b,i,s,s k,e,y girişi var dcw K,e,y girişi yok
    Malesef hocam dcw menusu yoksa cbc sport sıkıntılı malesef adamların facebook sayfalarında kullandıgı sistemden bile haberi yok surekli biss verip duruyorlar cbc sport yetkilileri acılmıyor diyor diğer azeri kardeşlerde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef hocam dcw menusu yoksa cbc sport sıkıntılı malesef adamların facebook sayfalarında kullandıgı sistemden bile haberi yok surekli biss verip duruyorlar cbc sport yetkilileri acılmıyor diyor diğer azeri kardeşlerde
    Kardeş ilgin için teşekkürler forumdaki dalar rumuzlu arkadaşta vestel kullanıyor B,iss lerle açtığını söyledi demekki anladığımız bir püf noktası var bakalım hayırlısı olsun

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri