hocam merhaba, daha önce next cihaza attığım şifree dosyaları pc deydi baktım softcam.keeyy ve softcam.kdb olarak iki dosya atıyordum usb ile , softcam kdb dosyası açılmıyor ama softcamkkeey Word olarak açılıyor içinde bısss ve cw anahtarlar var ama tabi eski güncel değil, bu saftcam kkeeyy içine cbs kanalının anahtararını atarak olursa cw olarak nasıl yazmama gerekir ?
Konu şimşek59 tarafından (19-09-2018 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.
Kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık söylediğiniz gibi vestel dahili uydu alıcılı tvde ayarladım cbc sport kanalının şifresi açıldı 5 saniye sonra görüntü donma yaptı tekrar kanal değişip cbc sport kanalına geldi no video uyarısı çıktı ekranda bidaha görüntü gelmedi maçı izleyemedim idman tv aztv yede biss şifrelerini girdim bu kanallara geldiğim zaman tv kendiliğinden kapanıp geri açılıyor bu olay 2 veya 3 kez tekrarlıyor sonra idman tvde görüntü geliyor tv nin kapanıp açılması neden acaba benim tv vestel 82 ekran ful hd sorun ne acaba yardımcı olursanız çok memnun kalırım
Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
vestellerde sadece ,,21,kanala şifre girebilirsin sende kaç kanala bis gir din bi bak,, ben bu akşam izledim cbs yide idmanıda düzelmesse tv deki bütün bisleri sil yeniden gir ama ,21 gecmesin şöyle diyelimki idmanda var ,cbs var trt de var atv var bunların hepsi ,21 geçti ise tv kapanıp acar bilgine medeniyet ve cbs şöyle olsun numara24 medeniyet cbs,25 bu örnek yani arka arkaya tetikleme yapması için geçişleri çok çabuk yapmalısın, saygı selametle..![]()
Kardeş ilgin için teşekkürler idman cbc sport medeniyet ve az tv ye bis girdim toplam 4 kanalda biss girili 21 idman 22 aztv cbc 23 te medeniyetten 24 sırada bu şekilde akşam denedim 5 saniyeliğine cbc sport acıldı sonra dondu. No video yazısı çıkıyor anlayamadım biss girdiğim kanalların üzerine geldiğimde tv 2,,3 kez kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor
Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.
Akşamki bjk maçında dediklerinizi uyguladım medeniyet tv ***lerini girdim medeniyet tvyi geldiğimde siyah ekran cıktı ekrandada şifreli kanal yazısı vardı 5 saniye bekleyip cbcsport kanalına geçtim yayın acıldı 5 saniye sonra tekrar dondu no video yazısı çıktı tekrar medeniyet tvyi açtığımda budefa şifreli kanal yazısı çıkmadı görüntüsüde geldi tekrar cbcsport kanalına döndüm no video yazısı çıktı Türksat kanalları arasında dolaşıp tekrar medeniyet tvyi açtığımda ekranda yine şifreli kanal yazısı cıktı cbcsport kanalına geçiş yaptım 5 saniye açıldı yine dondu no video yazısı çıktı çözemedim gitti bu olayı frekansı 11135. 11134 olarak denedim yinede olmadı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri