REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: CBC Sport 2018-2019 Sezonu Yayınlayacağı Ligler & Maç Yayın Programları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı behram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla helal olsun
    beko televizyonda açıldı.
    Bu akşam regal dahili uydu alıcılı tv de deneyeceğim inşallah başarılı olurum akşam ne denediysem olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CBC SPORT Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi Maç Yayın Programı (19-20 Eylül 2018)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam merhaba, daha önce next cihaza attığım şifree dosyaları pc deydi baktım softcam.keeyy ve softcam.kdb olarak iki dosya atıyordum usb ile , softcam kdb dosyası açılmıyor ama softcamkkeey Word olarak açılıyor içinde bısss ve cw anahtarlar var ama tabi eski güncel değil, bu saftcam kkeeyy içine cbs kanalının anahtararını atarak olursa cw olarak nasıl yazmama gerekir ?
    Konu şimşek59 tarafından (19-09-2018 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam merhaba, daha önce next cihaza attığım şifree dosyaları pc deydi baktım softcam.*** ve softcam.kdb olarak iki dosya atıryodum usb ile , softcam kdb dosyası açılmıyor ama softcam*** Word olarak açılıyor içinde bısss ve cw anahtarlar var ama tabi eski güncel değil, bu saftcam *** içine cbs kanalının anahtararını atarak olursa cw olarak nasıl yazmama gerekir ?
    NEXT 2000 HD nin dosyasını indirdim dene bakalım ustad guncel softcam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dalar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cbc sport kanalını açmak çok basit öncelikle bıss şifre sistemi kullanan bir kanal buluyorsunuz kanal ve uydu farketmez (türksat-astra-hotbird-azerspace) örneğin medeniyet tvyi şeçtik medeniyet tv ile cbcsport kanalını arka arkaya kayıt ediyoruz her iki kanalada aynı biss şifresini (1313131313131313) giriyoruz kayıt edip çıkıyoruz sonra medeniyet tv kanalını açıyoruz üstünde 3 saniye bekleyip hemen cbcsport kanalına geçiyoruz kanal açılıyor bu yöntemle redline magbox mersat hometech vestel ve vestel üretimi dahili tvlerin tümünde ve arçelik dahili tvde bu kanal açıldı birebir test ettim bunu yapalı epey oldu bir daha kapanmadı sizde bi deneyin derim.
    Kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık söylediğiniz gibi vestel dahili uydu alıcılı tvde ayarladım cbc sport kanalının şifresi açıldı 5 saniye sonra görüntü donma yaptı tekrar kanal değişip cbc sport kanalına geldi no video uyarısı çıktı ekranda bidaha görüntü gelmedi maçı izleyemedim idman tv aztv yede biss şifrelerini girdim bu kanallara geldiğim zaman tv kendiliğinden kapanıp geri açılıyor bu olay 2 veya 3 kez tekrarlıyor sonra idman tvde görüntü geliyor tv nin kapanıp açılması neden acaba benim tv vestel 82 ekran ful hd sorun ne acaba yardımcı olursanız çok memnun kalırım
    Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vestellerde sadece ,,21,kanala şifre girebilirsin sende kaç kanala bis gir din bi bak,, ben bu akşam izledim cbs yide idmanıda düzelmesse tv deki bütün bisleri sil yeniden gir ama ,21 gecmesin şöyle diyelimki idmanda var ,cbs var trt de var atv var bunların hepsi ,21 geçti ise tv kapanıp acar bilgine medeniyet ve cbs şöyle olsun numara24 medeniyet cbs,25 bu örnek yani arka arkaya tetikleme yapması için geçişleri çok çabuk yapmalısın, saygı selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş ilgin için teşekkürler idman cbc sport medeniyet ve az tv ye bis girdim toplam 4 kanalda biss girili 21 idman 22 aztv cbc 23 te medeniyetten 24 sırada bu şekilde akşam denedim 5 saniyeliğine cbc sport acıldı sonra dondu. No video yazısı çıkıyor anlayamadım biss girdiğim kanalların üzerine geldiğimde tv 2,,3 kez kapanıp açılıyor sonra kendine geliyor
    Konu emre7878 tarafından (20-09-2018 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşamki bjk maçında dediklerinizi uyguladım medeniyet tv ***lerini girdim medeniyet tvyi geldiğimde siyah ekran cıktı ekrandada şifreli kanal yazısı vardı 5 saniye bekleyip cbcsport kanalına geçtim yayın acıldı 5 saniye sonra tekrar dondu no video yazısı çıktı tekrar medeniyet tvyi açtığımda budefa şifreli kanal yazısı çıkmadı görüntüsüde geldi tekrar cbcsport kanalına döndüm no video yazısı çıktı Türksat kanalları arasında dolaşıp tekrar medeniyet tvyi açtığımda ekranda yine şifreli kanal yazısı cıktı cbcsport kanalına geçiş yaptım 5 saniye açıldı yine dondu no video yazısı çıktı çözemedim gitti bu olayı frekansı 11135. 11134 olarak denedim yinede olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre7878 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akşamki bjk maçında dediklerinizi uyguladım medeniyet tv ***lerini girdim medeniyet tvyi geldiğimde siyah ekran cıktı ekrandada şifreli kanal yazısı vardı 5 saniye bekleyip cbcsport kanalına geçtim yayın acıldı 5 saniye sonra tekrar dondu no video yazısı çıktı tekrar medeniyet tvyi açtığımda budefa şifreli kanal yazısı çıkmadı görüntüsüde geldi tekrar cbcsport kanalına döndüm no video yazısı çıktı Türksat kanalları arasında dolaşıp tekrar medeniyet tvyi açtığımda ekranda yine şifreli kanal yazısı cıktı cbcsport kanalına geçiş yaptım 5 saniye açıldı yine dondu no video yazısı çıktı çözemedim gitti bu olayı frekansı 11135. 11134 olarak denedim yinede olmadı
    Kanal dcw kod menusu kullanıyor ondan kaynaklanıyor malesef bendeki next machina 3d var onda öle sorun yok istedigim zaman acıyorum tak acılıyor cbc sport

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CBC SPORT Hafta Sonu Maç Yayın Programı (21-22-23 Eylül 2018)

Konu Simba tarafından (21-09-2018 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri