REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kim Ne İş Yapıyor ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kim Ne İş Yapıyor ?

Evet dostlar .. Gelip gelip gidiyorum bir konu açayım dedim hem de bir işimiz düşerse direk ulaşırız .. Kime ne iş yapıyor , ben bilgisayar mühendisiyim dijital pazarlama uzmanı olarak çalışıyorum ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NetWork dost merhaba!..Madem bir konu açtınız ilk yanıtlayan da ben olayım:Yaşı 70'in biraz üstünde (73),emekli bir öğretmenim.Doğal olarak iş-güç sahibi biri değilim.Bu acımasız hayatta tanık olduğumuz yalan-dolan,gerçekleri tersyüz etme,din-iman diye diye halkı dinden soğutan,yaptıklarından utanmayan ve asla yüzü kızarmayanlara inat yaşama tutunmaya çalışan,bir anlamda "emekleme evresini" henüz tamamlamamış birisiyim...
    "Böylesinden ne köy olur,ne de kasaba!"benzetmesine tıpatıp uyan biriyim.Ama sizler gibi "aydın" gençler arasında olmaktan mutluyum.Sizlerin varlığına tanık olunca yaşama tutunma azmim biraz daha güçleniyor...İyiki varsınız,iyi ki umut verecek sayıdasınız.Sayınız ve sağlığınız artsın eksilmesin!..Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NetWork dost merhaba!..Madem bir konu açtınız ilk yanıtlayan da ben olayım:Yaşı 70'in biraz üstünde (73),emekli bir öğretmenim.Doğal olarak iş-güç sahibi biri değilim.Bu acımasız hayatta tanık olduğumuz yalan-dolan,gerçekleri tersyüz etme,din-iman diye diye halkı dinden soğutan,yaptıklarından utanmayan ve asla yüzü kızarmayanlara inat yaşama tutunmaya çalışan,bir anlamda "emekleme evresini" henüz tamamlamamış birisiyim...
    "Böylesinden ne köy olur,ne de kasaba!"benzetmesine tıpatıp uyan biriyim.Ama sizler gibi "aydın" gençler arasında olmaktan mutluyum.Sizlerin varlığına tanık olunca yaşama tutunma azmim biraz daha güçleniyor...İyiki varsınız,iyi ki umut verecek sayıdasınız.Sayınız ve sağlığınız artsın eksilmesin!..Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz...
    Syagılar hocam .. hayat acımasız zorlu .. ben de 2 öğretmenin tek çocuğuyum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Hocam ağzınıza, emeğinize sağlık. Sizin gibi öğretmenler geldiği sürece bu ülkelerin gelecekleri biz oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yaş 51 elektronikçi dükkanı işletiyorum. kötü insanlara inat yaşamaya çalışıyorum. görevini yapmayan her insanı sevmiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşaat tadilat tamirat herkese selamlar
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elektrik teknisyeniyim 2 Yıllık üniversite Elektrik bölümü bitti ama alttan ders var mezun olamadım şimdilik. Kpss orta öğretimden sınava girecem ve KPSS çalışıyorum. Tabi bu maddi olarak çalışmadığım anlamına gelmez. Elektrik arızalarına gidiyorum çoğunlukla, çanak anten kurulumu vs işleri geliyor. Ufak tefek elektronik cihazların tamiratlarını yapıyorum. Çok güzel maaşıda çok iyi bir iş fırsatı yakaladım ama 2 yıllık Elektrik bölümü mezunu istiyorlar malum alttan ders olduğu için iş fırsatı kaçtı. Nasip değilmiş sağlık olsun.
    Konu Hikmet™ tarafından (12-08-2018 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elektrik, elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Liseyi ve üniversiteyi Almanya'da okudum. Almanya'da Fraunhofer Enstitüsü'nde çalışmaktayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba ben insaat boya isleri ile ugrasiyorum hobi olarak uydu anten isleri ilede ugrastim bir ara digiturkte ve uydu anten islerinde calistim su an bu sekil serbestmeslekle ugrasiyorum.kimseye muhtac olmayacak kadarda hayatimizi devam.ettiriyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir fiil 40 yıl çok iş yaptım...şuan emekli birer karı koca olarak evde kumanda kavgası yapmaktan başka işimiz yok...hiçbir zaman amelsiz olmadık,olandan fazlasını aramadık,ALLAH'ın verdiğini şükrederek razı olduk..inşallah rabbimde bizden razıdır...yani hayatım boyunca elimden geldiğince dost fazla düşman az edinmeye,kırıp dökmemeye kul hakkı yememeye çalıştım...rabbim tüm insanlara akıl fikir vijdan merhamet versin...özellikle şu günlerde türkiyedeki insanlara....
    CİMBOMLU

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri