REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kim Ne İş Yapıyor ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.................
    Konu behram tarafından (13-01-2019 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: öylesine :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elektonik Sektöründe Çalımaktayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı behram Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    28 yaşında bir Mimarım. Büyük bir aşkla kazandığım bölümden, işsizlikten dolayı artık nefret ediyorum. Çevrem olmadığı için 2 yıldır sabit bir iş tutturamadım. 9 yıldır elektro gitar çalıyorum. 9 yıldır biriktirdiğim besteleri toparlıyorum artık. 1 ay içinde müzik firmalarına göndereceğim. %51 olumlu dönüş olacaktır. Denk geldi, ilk defa burda açıkladım. Ailemin haberi bile yok.
    Allah yolunu açık etsin. Çıktığın yolda başarılar kardeşim.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben emekli mekanik teknisyeniyim.tüm arkadaşların insanlık aleminin mutlu,gelecekten umutlu sağlıklı günler görmesini dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilg. Programcılığı Mezunuyum şu an boştayım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    NetWork dost merhaba!..Madem bir konu açtınız ilk yanıtlayan da ben olayım:Yaşı 70'in biraz üstünde (73),emekli bir öğretmenim.Doğal olarak iş-güç sahibi biri değilim.Bu acımasız hayatta tanık olduğumuz yalan-dolan,gerçekleri tersyüz etme,din-iman diye diye halkı dinden soğutan,yaptıklarından utanmayan ve asla yüzü kızarmayanlara inat yaşama tutunmaya çalışan,bir anlamda "emekleme evresini" henüz tamamlamamış birisiyim...
    "Böylesinden ne köy olur,ne de kasaba!"benzetmesine tıpatıp uyan biriyim.Ama sizler gibi "aydın" gençler arasında olmaktan mutluyum.Sizlerin varlığına tanık olunca yaşama tutunma azmim biraz daha güçleniyor...İyiki varsınız,iyi ki umut verecek sayıdasınız.Sayınız ve sağlığınız artsın eksilmesin!..Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz...

Hocam ağzınıza, emeğinize sağlık. Sizin gibi öğretmenler geldiği sürece bu ülkelerin gelecekleri biz oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 yıl devlete hizmet ettikten sonra hayırlısı ile emekli oldum ve tadını çıkartıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi akşamlar herkese bende 48 yaşında mobilya ve dekorasyon ustası olarak çalışıyorum sorulacak sorular karşısında bildiğim teknik bilgileri cevaplamaya forumdaki abilerime kardeşlerimin emrine amadeyim saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

16 yıldır internetcafe işletiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emekli maden işçisiyim
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri