REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Çanak Anteniniz Ayarı Bozuldu Bunu Kim Ayarlıyor?

Katılımcı sayısı
377. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kendim Ayarlıyorum

330 87.53%
  • Servis Çağırıyorum

33 8.75%
  • Eş-Dost-Arkadaş Yardımcı Oluyor

14 3.71%
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Çanak Anteniniz Ayarı Bozuldu Bunu Kim Ayarlıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satfinder ile kendim ayarlıyorum. 2-3 ayda birde kontrol ediyorum. sinyal kaybı- kayma vsss..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tebrikler

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay be fiata bak. iyiki zamanında almışım seni. bu fiata kim alır şimdi seni.... bende çok memnunum parasınıda çoktan çıkardı aynen... saygılarımla aliharbiye.
    tebrikler
    iyi
    valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu cihazı ile 3 çanak kurdum toplam 8 uydu izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dsm 1000 Plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dmsatfinder wifi ile ayarlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dmsatfinder wifi ile ayarlıyorum
    sende bendensın selım usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu işe yani şimdi hobiye dönüştü,birgün antenim bozuldu uyducuyu çagırdım. neyse uyduyu hotbirddi ayarladı aradan 2gün sonra rüzgardan yine bozuldu. ya dedım bu nasıl iş birde ben el atayım dedim bir bsktım anten ayarlama vidalarını tam sıkmamış ondan sonra bende jeton düştü o gün bu gün kendim satfinder 4slim cihazımla ayarladım. 3senedir ayarım bozulmadı.gerisini siz anlayın adamlar kendi işini yaparken bile zemin hazırlıyorlar çağırsınlar diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cakir33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu işe yani şimdi hobiye dönüştü,birgün antenim bozuldu uyducuyu çagırdım. neyse uyduyu hotbirddi ayarladı aradan 2gün sonra rüzgardan yine bozuldu. ya dedım bu nasıl iş birde ben el atayım dedim bir bsktım anten ayarlama vidalarını tam sıkmamış ondan sonra bende jeton düştü o gün bu gün kendim satfinder 4slim cihazımla ayarladım. 3senedir ayarım bozulmadı.gerisini siz anlayın adamlar kendi işini yaparken bile zemin hazırlıyorlar çağırsınlar diye
    bende ilk 1994 yılında o zaman cok küçügüm analog canak anten aldık kuran adam yok piyasada adam geldi canakı taktı 5 dk buldu o zamanın parasıyla bizde yuksek para vermiştik sonra hep kendim buldum o gun bugundur 24 senedir hobi haline geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende ilk 1994 yılında o zaman cok küçügüm analog canak anten aldık kuran adam yok piyasada adam geldi canakı taktı 5 dk buldu o zamanın parasıyla bizde yuksek para vermiştik sonra hep kendim buldum o gun bugundur 24 senedir hobi haline geldi
    Biz o analog anteni 2001 senesinde bağlatmıştık. Cihazın markası Roadmaster adında bi cihazdı normal çatal antenden sonra uydu yayınına ne sevinmiştim ama o zamanlar. Babam o zamanın parası 150 milyon vermişti kurulum dahil fiyata.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz o analog anteni 2001 senesinde bağlatmıştık. Cihazın markası Roadmaster adında bi cihazdı normal çatal antenden sonra uydu yayınına ne sevinmiştim ama o zamanlar. Babam o zamanın parası 150 milyon vermişti kurulum dahil fiyata.
    star atv show tgrt satel falan eutelsat 10 derece uydusundaydı o canakıda ben lokantaya girdim bulasıkcılar yaparak kazandıgım parayla aldıydım ne gunlerdi be bizim orada cekmiyordu anten yayınları derede kaldıgımız için

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri