Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Çanak Anteniniz Ayarı Bozuldu Bunu Kim Ayarlıyor?

Katılımcı sayısı
377. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Kendim Ayarlıyorum

330 87.53%
  • Servis Çağırıyorum

33 8.75%
  • Eş-Dost-Arkadaş Yardımcı Oluyor

14 3.71%
58 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Çanak Anteniniz Ayarı Bozuldu Bunu Kim Ayarlıyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Advertorial Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende ilk 1994 yılında o zaman cok küçügüm analog canak anten aldık kuran adam yok piyasada adam geldi canakı taktı 5 dk buldu o zamanın parasıyla bizde yuksek para vermiştik sonra hep kendim buldum o gun bugundur 24 senedir hobi haline geldi
    Biz o analog anteni 2001 senesinde bağlatmıştık. Cihazın markası Roadmaster adında bi cihazdı normal çatal antenden sonra uydu yayınına ne sevinmiştim ama o zamanlar. Babam o zamanın parası 150 milyon vermişti kurulum dahil fiyata.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz o analog anteni 2001 senesinde bağlatmıştık. Cihazın markası Roadmaster adında bi cihazdı normal çatal antenden sonra uydu yayınına ne sevinmiştim ama o zamanlar. Babam o zamanın parası 150 milyon vermişti kurulum dahil fiyata.
    star atv show tgrt satel falan eutelsat 10 derece uydusundaydı o canakıda ben lokantaya girdim bulasıkcılar yaparak kazandıgım parayla aldıydım ne gunlerdi be bizim orada cekmiyordu anten yayınları derede kaldıgımız için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri