merhabalar bu foruma yeni katıldım uydu çözme konusunda da acemiyim goldmaster 9400 v ci cihazım var birkaç haftaya kadar tfdlerini bir siteden buluyordum fakat artık bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
merhabalar bu foruma yeni katıldım uydu çözme konusunda da acemiyim goldmaster 9400 v ci cihazım var birkaç haftaya kadar tfdlerini bir siteden buluyordum fakat artık bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
yok ki verelim veya ortaya çıksın
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
abi nası her hafta verilmiomuydu onlar ??
şu an yazılımlaı yok bizde takip edioruz
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
arkadaşlar tps paketi sistem değiştirdiği için yeni yazılım yok. en son 17.11.2006 tarihli yazılımlar var ondan önce haftalk yazılım veriliyordu fakat şu an için yazılm yok.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
peki başka bi sistemle kıramıyor muyuz ?
arkadaşım başka marka cihaz alman lazım starbox lar çözüyor. Birde tabi kart paylaşımlı cihazda olabilir. ama sana tavsiyem biraz bekle mutlaka bir gelişme olacak ya tps yada başka bir paket izlenmeye başlanılacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bekleyın bıraz acelecı olmaya gerek yok bence suan sıstemler alakbullak olmus durumda tpsler ıcın suyluyorum yarın ne olacak kımse bılmıyor onun ıcın acele etmeyın cıhaz almak ıcın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri