Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: FÝLBOX Platformundan Ayrýlan Kanallar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Film FÝLBOX Platformundan Ayrýlan Kanallar

Filboxtan yapýlan Bilgilendirmede þunlara yer verildi;

12.10.2018 tarihi itibari ile platformumuzda yayýn yapmakta olan Výasat Nature/Hýstory Channel HD ve Výasat Explore kanallarýnýn yayýnlarý, ticari anlaþmalar saðlanamadýðýndan dolayý sonlanacaktýr. Þikayet, görüþ ve önerileriniz ile ilgili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresine yazabilirsiniz. E-postalarýnýza mesai saatleri içerisinde dönüþ yapýlacak olup, en kýsa süre içerisinde yanýt verilecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben gecen aylarda yýllýk 48 tl ye yenilemiþtim bir kere filboxta film izlemedim bizimkisi merak olsun hesabý o belgesel kanallarý iyiydi ama discoveryler falanda giderse platform die birþey kalmaz ortada

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demek ki filbox maddi açýdan kötü her an iflas edebilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýflas baþlamýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cine5-teleon-digifunclub derken filboxta gidiyor 50 bin uyesi var malesef þirketin basýndaki kiþide kacýnca beklenen son oldu malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Olmadý bu iþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bugün itibari discovery grubuda gitmis izlenecek hiçbiþey kalmadý malesef ��

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Advertorial Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben gecen aylarda yýllýk 48 tl ye yenilemiþtim bir kere filboxta film izlemedim bizimkisi merak olsun hesabý o belgesel kanallarý iyiydi ama discoveryler falanda giderse platform die birþey kalmaz ortada
    Aynen bende 48 TL yenilemiþtim Modülü babannemin televizyonuna takmýþtým filmleri izlesin diye. Zaten platform 5 kanalla yürümez yakýnda fiþini çekerler. Cihazlý üyelik alanlar için cihaz kârlarý oldu, benim gibi modül alanlarada modül müzelik olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgilendirme

Platformumuzda yayýn yapmakta olan Discovery Channel, Discovery Showcase, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport kanallarýnýn yayýnlarý, 19.10.2018 tarihi itibari ile, ticari anlaþmalar saðlanamadýðýndan dolayý sonlanacaktýr. Þikayet, görüþ ve önerileriniz ile ilgili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresine yazabilirsiniz. E-postalarýnýza mesai saatleri içerisinde dönüþ yapýlacak olup, en kýsa süre içerisinde yanýt verilecektir.
    Konu Simba tarafýndan (21-10-2018 Saat 23:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri