Arkadaşlar Win.Medya player 11'i yükledim ancak silip 10'u kuramıyorum, zaten bir üst sürümü bilgisayarınızda mevcut diyor, 11 den hoşlanmadım nasıl 10'u yeniden kurabilirim, bilen yardım etsin lütfen. Selamlar.:49:
Arkadaşlar Win.Medya player 11'i yükledim ancak silip 10'u kuramıyorum, zaten bir üst sürümü bilgisayarınızda mevcut diyor, 11 den hoşlanmadım nasıl 10'u yeniden kurabilirim, bilen yardım etsin lütfen. Selamlar.:49:
Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acil sorun vs...benzer başlık konu kilitlenir.!
Kurma sistem geri yükleme noktasından prog kurduğundan önceki bir zamana tekrar yükle olmazsa 10 tekrar kurarsınız.
your uninstaller programı ile kaldır kökünü kazır bu program... sonra rahatlıkla 10 u kur
Aynı şey benim başıma da geldi, Medya player 11'i merak eden arkadaşlar varsa hiç denemesinler, zor siliniyor...Arkadaşlar Win.Medya player 11'i yükledim ancak silip 10'u kuramıyorum, zaten bir üst sürümü bilgisayarınızda mevcut diyor, 11 den hoşlanmadım nasıl 10'u yeniden kurabilirim, bilen yardım etsin lütfen. Selamlar.:49:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri