Modulun arkasında noyu giriyorum hatalı diyor
Teşekkur: 0
hocam üyeliğin sizin adınıza olması gerekiyor ve modül arkasındaki,
"CA SN:1234567890" yazan kısımdaki noyu girmeniz gerek.
Filbox yayın hayatına son verdiğine göre, boşta duran dsmart modülü aktif etme zamanı geldi.
Konu A.Bozoğlu tarafından (29-10-2018 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
Yazık oldu şu an şifresiz yayın yapan FİL TV ile ilgileri varmı bilmiyorum bu kanal uzun zamandır türksatta şifresiz filim yayınlıyordu bu şirket ile bir ilgisi varsa desene oda gidiyor....![]()
Bende bir yıllık üyeydim.Üyelik dolmadan firma iflas etti.Dünden beri uğraşıyorum,bin bir özenle formu dolduruyorum CA SN:hatalı uyarısı veriyor.Oysa hata falan yok,iade edecekler iyimserliği verip paranın üstüne yatacaklar.Bu da sanırım farklı bir konkordato uygulaması...Zora düşen firmalar minareye kılıfı çoktan hazırlamışlar...
yardımcı![]()
Dost benim aynı kuruma daha önce 2 yıllık üyeliğim vardı.Sonra araya D-Smart aboneliği girdi.İki yıl aradan sonra tekrar FilBox için 15 aylık abonelik yeniledim.Şu anda telefonlara cevap veren yok.Nette yayınlanan forumlara da ne denli özen göstersen de verilen yanıt kısa ve net: CA SN de hata var.Haydi sizin gibi iyimser olayım:Umarım yanıt veren çıkar...![]()
bu filbox'u satın alacak biri yokmu...hazır tezgah yaa...hayret...satılmasına mani neolabilirki...
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri