Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Nice Yıllara
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Nice Yıllara
BEN DÜN BAYRAK ASTIM, AMA FORUMDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMAYI NASIL UNUTTUM. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
LEBEN ?
Ulu önder ATATÜRK sevdası yüreğimde kalbimde her yerimde, onun varlığı düşünceleri hal ve hareketleri hücrelerimin dört tarafını sarmış durumda. onun adıylada olsa, onun kurduğu ülkedede o olmasa ben yine onun adıyla çok mutluyum. seni seviyorum ATATÜRK'üm.
LEBEN ?
Bana özelden aboneliginizi kaldirin diye yazan ,bu hükme neden ve nasil vardi bilmiyorum ama ,benim nasil bir Türk oldugumu nereden nasil biliyor bilmiyorum.
Sadece sunu yazayim 1973 senesinde evlendigim zaman dügün salonuna birligimden ---saadetler dileriz diye celenk geldi Bu tarih terhisimden bir ay sonrasiydi.Amcamin hala hataylilarin pasaportunda imzasi var.Bahsi gecen amcam bizzat Mustafa Kemal Atatürkün emriyle Maltepe askeri lisesine kaydi yaptirilip subay olmus,Dayim kore gazisi dedemin biri yemende 16 sene askerlik yapmis,öteki dedemde 13 yasindayken---bizzat kendisinin anlattigi üzere cebinde mektup vardi ankaraya gidiyordum maltepe sirtlarinda ingiliz ucagi inmis pervanesini cevirip calistirmayi deniyorlardi benim de cebimde mektup vardi diye anlatmisti.
Bilginize.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri