Dünyanýn ilk dijital operatörü Turkcell’in geçirdiði dönüþüm ve küresel düzeyde ilgi gören dijital servislerinin baþarýsý beraberinde gurur verici geliþmeleri de getiriyor. Bu dönüþüme imza atan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioðlu, art arda 3. kez Dünya GSM Birliði’nin Yönetim Kurulu’na girdi.
800’ün üzerinde GSM þirketinin üye olduðu, mobil iletiþimin en prestijli uluslararasý kuruluþlarýndan GSMA (Dünya GSM Birliði), Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioðlu’nu art arda 3. kez Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçti. Böylece, Terzioðlu bir kez daha dünya mobil endüstrisine yön veren 25 üyeden biri olma onuruna eriþti.
GSMA, Kaan Terzioðlu’nun göreve baþladýðý ilk günden bu yana Turkcell’de sürdürdüðü dijital dönüþüm hamlesi ve Turkcell’in ‘dijital operatör’ olma baþarýsýný yakýndan takip ediyor. Turkcell bu geliþmeyle birlikte, 5’inci kez GSMA’de yer aldý.
Kaan Terzioðlu ayný zamanda GSMA’in Denetim Komitesi Baþkanlýðý görevini de yürütüyor.
‘Güçlü dijital iþ modelimiz ile örnek gösterilmeye devam edeceðiz’
Turkcell olarak son 3.5 yýlda oluþturulan iþ modeli ve sonuçlarýnýn Türkiye’nin gücünü göstermesi açýsýndan çok önemli olduðunu belirten Kaan Terzioðlu, bu baþarý hikâyesiyle ilgili þu açýklamayý yaptý:
“Türkiye’nin yerli ve milli dijital servisleri artýk dünyanýn da gündeminde. Afrika, Karayipler, Nepal, Latin Amerika ve Doðu Avrupa'dan operatörler dijital hizmetlerimizi inceliyor, dijital ekonomiye katký saðlayan hikâyemizi dinliyor. Türk mühendislerden oluþan Ar-Ge ekibimizin oluþturduðu ürün ve hizmetler dünyaya açýlýyor. Öte yandan dijital deneyimi kolay ve güvenli hale getirdiðimiz ‘Hýzlý Giriþ’ teknolojimiz, Türkiye’nin dijital kimlik doðrulama konusunda GSMA tarafýndan belirlenen ticari sürdürülebilirlik kriterlerini sunan ilk ve tek ülke olmamýzý saðladý. Tüm bunlar bizi sektörde örnek gösterilen operatörlerden biri yapýyor. Turkcell olarak güçlü altyapýmýz, servis odaklý büyüme modelimiz ve bölgedeki gücümüzle dijital dünyaya ve GSMA’e katkýda bulunmaya devam edeceðiz.”

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri