Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Dreambox 500hd camd kurma sorunu için yardým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500hd camd kurma sorunu için yardým.

Merhaba arkadaþlar, dreambox 500hd cihaza bir türlü camd yüklemeyi baþaramadým. cihazýn bilgileri Enigma: 2011-03-21-3.1 Image Release 3.1.0 2011-03-23 Frontrocessor sürümü:1 Tanýnan NIM: Tuner A: BCM4505 (DVB-S2) cihazýn içindeki yazýlým bu. ve ben bu yazýlýmý TSimage image ile deðiþtirmek istiyorum. bir türlü olmuyor. invalid old versiyon yazýyorda. aslýnda yazýlýmýn yüklenip cihazýnda açmamasýnda korkuyorum. zira bu dreambox cihazlarda sürekli olan bir þey. bu cihaza TSimage image yükleyebilmem için ne yapmalýyým teþekkürler.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cam sorunu icin TS Panel ile yükleyebilirsin.

Yada bu video yardýmcý olabilir:

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu Kokane tarafýndan (12-04-2019 Saat 21:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben TSimageyi cihaza atamýyordum. yüklemeye geldiyinde ÝNVALÝD ÝMAGE OR OLD VERSÝON hatasý yazýyordu. secondstage-dm500hd-84.nfi dosyasýný indirip, telnetten cihaza attým. ama bir türlü kuramadým hep hata verdi. sonra explorer sayfasýndan secondstage-dm500hd-84.nfi adlý dosyayý cihaza yükledim. ve son olarak TSimage atayým dedim, baktým yazýlýmý yedi, belki cihaz açmaz tekrar sorun olur diye korktum, ama sorun olmadý cihaz açtý. kurdum çalýþtýrdým. saygýlarýmla aliharbiye.
    Konu aliharbiye tarafýndan (13-04-2019 Saat 14:33 ) deðiþtirilmiþtir.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri