REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: turksat sinyal sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart turksat sinyal sorunu

arkadaşlar garip bir sorunum var bir turlu cozemedim

binada merkezi sistem uyku var eve 2 adet kablo geliyor biri salonda sorunsuz gosteriyor diğer odadaki kabloya baglı LG televizyon (kendinden uyldulu) tuksat sinyal bulmuyor...

hotbird a-b-c-d diseq te sinyal buluyor hatta turk kanallarıda buluyor ama bu kanallar arasında atv atvspor vs sifreli, show tv star kanald tv8 sifresiz

bu turksat sinyal almayan televizyonu diğer kabloya bagladıgımda sinyal alıyor
    nasıl bir sorun olabilir acaba....

2 kabloyada aynı frekansı giriyorum sonuc degısmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

odada sinyal almayan LG televizyon salonda sinyal alıyorsa odadaki kabloda bir sıkıntı var demektir,ya kablonunu kendisinde bir sıkıntı var,yada bağlantı şeklinde bir sıkıntı var,kontrol etmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

odanın birisi karasal yayın diğeri uydu yayını olabilir ondan dolayı yayın bulamazsın yayın olmayan yerde uydu değilde normal anten girişinde yayın ararsan belli olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıra ile ilk olarak çatıdaki santralde evinize gelen kabloları biliyorsanız onları kendi arasında yer değiştirin. Eğer LG tv düzelirse sorun santral portunda. Ama düzelmez ise sorun kabloya kalıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki hotbirdte turk kanallarının cıkması normalmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dayzek ayarlarını karışırsa uydu adı hotbirt yazar fakat kanallar Türksat,tan gelir
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dayzek ayarlarını karışırsa uydu adı hotbirt yazar fakat kanallar Türksat,tan gelir

bende bunu soylemek istiyorum yani tuyrksat frekans almıyor ama hotbirdten turksat kanalları buluyorum onlarında bir kısmı sifreli birkısmı sifresiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bahsettiğiniz olay tp çakışmasından kaynaklanıyor bilen birinin bakması lazım
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri