REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Poşetlerin Tüm Heryerde Paralı Olması Uygulmasını Doğru Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
271. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

90 33.21%
  • Hayır

181 66.79%
65 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Poşetlerin Tüm Heryerde Paralı Olmasını Uygun Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamamen yasaklamadan önce kullanımı azaltmak için çıkarıldı bu yasa ileride tamamen yasaklanacak ve kalkacak.Birden kaldırılsaydı ki bu imkansız çünkü taşıma poşetleri dışında bir çok ambalaj hala poşetlerde bunun için çalışmalar yapılıyor.
    Eminim tamamen kalksa yine aynı tepkiyi verirdiniz.Avrupada yaşamıyoruz diye bir cümleniz olmuş.Herkes bir şeyleri överken elin adamı avrupalı gibi cümleler kullanarak onların her şeyi iyi derken söz yok ama bu benzetme sizi rahatsız etti peki neden ?
    Avrupadaki demokrasi dendiğinde burası avrupa mı niye demiyorsunuz?
    Sanırım yanlış anladım Avrupa Demokrasi derken bir gülme tutdu beni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanırım yanlış anladım Avrupa Demokrasi derken bir gülme tutdu beni
    Arkadaşım önce kendi yazdıklarına gül burası avrupa mı derken bu kelimeyi işimize geldiği gibi kullanmayalım.Neden yararlı bir yasaya üstelik bu kadar tepkiye rağmen hemde seçim öncesi çıkarılması ile kendi kendilerine zarar vermeyi göze almaya rağmen hala biz insanoğlu neden karşı çıkıyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri