Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910
96 sonuçtan 91 ile 96 arası

Konu: Botech Piko 600 HD Plus V2.77 20.02.2019 Yazılımı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7w OSN denedim ancak şifreleme sistemini bile tanımadı.

Bulgariasat 1,9daki kanallar açılıyor. Önceden cccam girmek gerekiyordu. Sanırım onu halletmişler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osn lerde her kanal değil bazıları açık ama stabil değil stabil olunca haber veririm
    ama
    starsat 8989 vega ve starsat 2090 vega yüklerseniz onda stabil kullanılan cihazlarda şuan osn için değişiklik yok
    bugun verilen starsat 2.55 yazılımları yükleyin eğer dönüşüm yapan olduysa bende 7w çekmiyor çekmediği için yayınlara bakamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Digiulama Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osn lerde her kanal değil bazıları açık ama stabil değil stabil olunca haber veririm
    ama
    starsat 8989 vega ve starsat 2090 vega yüklerseniz onda stabil kullanılan cihazlarda şuan osn için değişiklik yok
    bugun verilen starsat 2.55 yazılımları yükleyin eğer dönüşüm yapan olduysa bende 7w çekmiyor çekmediği için yayınlara bakamıyorum
    8989 ve 2090 ı yuklemek için işlemci degısmesı gereklimi.şu cıhazın menusunu sevemedım gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cevo35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    8989 ve 2090 ı yuklemek için işlemci degısmesı gereklimi.şu cıhazın menusunu sevemedım gitti
    Evet gerekli yüklemeden yazılımı görmüyor cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flash değişcen işlemciye gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni konu burada

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 10/10 İlkİlk 12345678910

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri