Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Botech Piko 600 HD Plus V2.77 20.02.2019 Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Digiulama Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Günaydın . Bu sabah sörfçü sörfçülerinin durumu
    Fransız paketi ... Neredeyse okuma yazma bilmeyen kanalların çekirdeği tamamlandı ve kalan çok az şey var ve önemli olan istikrar.
    Movestar ve Sakai Germani
    , çeşitli kanallar için her zamanki kararlılığı ve yüksek kaliteli
    Hispasat ile birlikte, göz kanalının istediği de dahil olmak üzere, Portekiz sporları ve Belçikalı bir paketiyle , açık kanallar Sefra Plus ile hemen hemen aynıdır . İzlemek için.
    Mutlu günler

son yazılan yöneticiden yazı
    önceden izleyipte kapanan kanallar geri geldi diyor tabi biz sadece kafayı beinsporlara taktığımızdan görmüyoruz hispasat olan arkadaşlar kapanan kanallar varsa onları deneyebilir mesala donma kasma varmı die
    Bu bilgiler nereden alıntı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cıhaz gayet guzel bence.işimi goruyor.yalnızca astra 19 ızlıyorum.tek sıkıntı hava delıklerı altta kalıyor yazın çok ısınabılır bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cevo35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıhaz gayet guzel bence.işimi goruyor.yalnızca astra 19 ızlıyorum.tek sıkıntı hava delıklerı altta kalıyor yazın çok ısınabılır bence
    Cihazı ters veya dik koy

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazı ters veya dik koy
    iyi fikir.teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün max kanalları açıktı.arkadaşım problemsiz izlemiş.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün maxlar gelmişti. An itibariyle 2-3 de açık. Muhtemelen 1 de açıktır.

Kapsama alanı nedeniyle ben 1'e bakamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cevo35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izlemıyorum.senın acıklamalarını okudumda bir ihtimal belki gelir.bizimki umut
    sk ların gelmesi funcama hayal gibi birşey zaten sky sinema ve spor dazn üzerinde çalışmalar devam ediyor kırımızı yanıyor ama donmalar var onları açcaz diyorlar rmc canal+ sinema spor vs dazn okudugum aklımda kalan yani sonsuza kadar açmak için çalışmalar devam ediyor deniliyor gökyüzü yazdıkları sky paketi için
    benim 16e den umudum yok her kanalı fancam a vermicekler zaten sınırlı diyor forever satıcıları biz ürün satamıyoruz diyorlar sınırlayın kanalları yazılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan için funcamda Csat çok iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Funcamda sky almanya açılmıyor ama cccamda sky almanya ful açılıyor
    Konu Baldemir tarafından (15-04-2019 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim için o kadar önemli değil beinler olsa yeter hesabı millet hem cccama para vermek istemiyor ve daha çok kanal izlemek istiyor almanlar onun için forevera yönlendiriliyor
    takım bir hafta kapattı beinleri AMA dün bir sn bile donma olmadan izlendi şimdi osn ye geçtiler ordada nerdeyse yarısını açtılar kanalların

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri