Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: BOTECH internetten alt yazý indirme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart BOTECH internetten alt yazý indirme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digiulama üstad bunu biraz açarmýsýn nasýl ne þeklinde alt yazý ekleme usb den yabancý film izlerken mi yoksa uydudan yabancý film izlerken mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesala diyelimki
    11720 h 27500 sky sinema action açtýk netsub týkladýk sonra sonra çýkan listede türkçe dilini seçiyoruz resimlerdeki gibi türkçe alt yazý olarak izleniyor
    bazen 8 tane türkçe oluyor deneyin hangisi yayýn ile birebir gidiyor die

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tamam þimdi oldu iþi çözdük

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digiulama bu cihazda senin kullandýðýn veya önerdiðin wifi nedir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pire05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Digiulama bu cihazda senin kullandýðýn veya önerdiðin wifi nedir?

Bende 7601 ve cihazla gelen wifi var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

marka önemli tavsiye edeceðiniz wifi varmýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben aliexpresten aldým çok memnunum marka yok yeni üç tane daha verdim cihaz alanlar oluyor bana diyorlar Ýstanbulda yaþayanlar WÝFÝ seninkinden alýver yada nerden alýnýyorsa bende alayým diyorlar binada cihazý aldýk ama WÝFÝ yok ondan sipariþ verdim onlarýnki gelecek mesala ben memnunum açýkcasý çinden aldýgým wifilerden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tamam þimdi oldu iþi çözdük

Basitmiþ deðilmi devamlý yazýp duruyorlar alt yazý çalýþmýyor die bende ondan paylaþtým ki bilgi sahibi olsunlar die bende çalýþýyordu bazen güzel filimler çýkýyor alt yazýyý açýp Ýngilizce dilde izlemek daha güzel oluyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu özelliði birkaç hafta önce denemiþtim. Son yazýlýmý kurduktan sonra tekrar denemiþtim. Altyazýyý indiriyor. Senkronizasyonunu da ingilizce bildiðim için ileri geri sararak ayarlýyorum ancak bir süre sonra altyazý geriden gelmeye baþlýyor. Geçen süre içinde sürekli olarak bir kayma oluyor. Misal, senkron yaptýktan 15 saniye sonra altyazý 1 sn geriden geliyor. 1 dakika geçtikten sonra ise bu gecikme 4-5 saniyeyi buluyor. Birkaç kanalda farklý filmlerde denedim. Stabil olduðu söylenemez.

Wifi önerisi isteyen arkadaþ, bende next mt7601 var. Uyumlu çalýþýyor. Herhangi bir sorun yaþamadým.
    Konu kenzabrkn tarafýndan (29-04-2019 Saat 02:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri