Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Digiulama üstad bunu biraz açarmýsýn nasýl ne þeklinde alt yazý ekleme usb den yabancý film izlerken mi yoksa uydudan yabancý film izlerken mi?
mesala diyelimki
11720 h 27500 sky sinema action açtýk netsub týkladýk sonra sonra çýkan listede türkçe dilini seçiyoruz resimlerdeki gibi türkçe alt yazý olarak izleniyor
bazen 8 tane türkçe oluyor deneyin hangisi yayýn ile birebir gidiyor die
Tamam þimdi oldu iþi çözdük
![]()
Digiulama bu cihazda senin kullandýðýn veya önerdiðin wifi nedir?
marka önemli tavsiye edeceðiniz wifi varmýdýr
Ben aliexpresten aldým çok memnunum marka yok yeni üç tane daha verdim cihaz alanlar oluyor bana diyorlar Ýstanbulda yaþayanlar WÝFÝ seninkinden alýver yada nerden alýnýyorsa bende alayým diyorlar binada cihazý aldýk ama WÝFÝ yok ondan sipariþ verdim onlarýnki gelecek mesala ben memnunum açýkcasý çinden aldýgým wifilerden
Basitmiþ deðilmi devamlý yazýp duruyorlar alt yazý çalýþmýyor die bende ondan paylaþtým ki bilgi sahibi olsunlar die bende çalýþýyordu bazen güzel filimler çýkýyor alt yazýyý açýp Ýngilizce dilde izlemek daha güzel oluyor
Bu özelliði birkaç hafta önce denemiþtim. Son yazýlýmý kurduktan sonra tekrar denemiþtim. Altyazýyý indiriyor. Senkronizasyonunu da ingilizce bildiðim için ileri geri sararak ayarlýyorum ancak bir süre sonra altyazý geriden gelmeye baþlýyor. Geçen süre içinde sürekli olarak bir kayma oluyor. Misal, senkron yaptýktan 15 saniye sonra altyazý 1 sn geriden geliyor. 1 dakika geçtikten sonra ise bu gecikme 4-5 saniyeyi buluyor. Birkaç kanalda farklý filmlerde denedim. Stabil olduðu söylenemez.
Wifi önerisi isteyen arkadaþ, bende next mt7601 var. Uyumlu çalýþýyor. Herhangi bir sorun yaþamadým.
Konu kenzabrkn tarafýndan (29-04-2019 Saat 02:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri